tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Euromobil -jedinstvena i inovativna kuhinjska rješenja

11 godina s Vama!

Euromobil -jedinstvena i inovativna kuhinjska rješenja

Euromobil Living & Cooking
Foto: Euromobil
Kuhinja je mnogo više od kombinacije namještaja i kuhinjskih aparata, ona predstavlja prostor u kojem se kuha, jede, razgovara, druži. Zato kuhinja treba biti ugodno i dobro organizirano mjesto.
Koncept je to talijanskog grupnog branda Euromobil koji se bavi kreiranjem kuhinja kao ugodnih i jedinstvenih životnih prostora. Prema njihovoj filozofiji jedinstvenost je pitanje detalja. Vrata, zidni paneli i zidne police mogu se koristiti za prilagodbu osnovnih kompozicija stvarajući jedinstvenu kuhinju. Svatko bi trebao imati priliku da stvori mjesto koje odražava njegov ukus, način života i osobnu viziju ljepote. To je razlog zašto u Euromobilu smatraju da je neophodno kontinuirano tražiti izvanredne završne materijale koji proizlaze iz tehnoloških rješenja i dizajna na najvišoj razini tako da svaka kuhinja postane osobna.

Osim modernog i funkcionalnog dizajna, naglasak je na kreiranju prilagodljivih rješenja. Primarni cilj je poboljšati kvalitetu prostora i vremena posvećenog kuhinji. Kuhinja ne smije biti samo privlačna, ona mora iskoristiti sav prostor u skladu s našim kretanjem.

Svi Euromobilovi sustavi su dizajnirani za iskorištavanje prostora u potpunosti i brinu se da kuhanje predstavlja užitak koji možemo podijeliti s prijateljima u životnom prostoru koji sadrži kuhinju i dnevnu sobu. Takav koncept naziva se Living & Cooking i prema njemu kuhinje uvijek moraju imati prostor za spremanje, kuhanje i uživanje u društvu s prijateljima. Sa širokim asortimanom rasporeda kuhinja dolazi i profinjeni namještaj za dnevne sobe u skladu s konceptom Living & Cooking.

Pažnja se posvećuje dizajnu svakog modela, a rezultat su vrlo lako sklopive kuhinje koje dolaze u velikom broju varijanti. Filozofija Euromobila sastoji se u tome da se svaki model učini dostupnim u različitim cjenovnim kategorijama, jer ljepota mora biti i pristupačna. S obzirom na to, modeli kuhinja mogu biti izrađeni od drva, stakla ili čelika, a mogu biti lakirani, eko-lakirani ili termostrukturalni.

Visoka kvaliteta proizvoda i nevjerojatni teksturni elementi rezultat su ulaganja u centar za istraživanje i razvoj, koji surađuje sa brojnim arhitektima i dizajnerima, a proizvodni proces odvija se u rukama izuzetno obučenih majstora u Italiji. Svi proizvodi dizajnirani su i proizvedeni u skladu sa strogim propisima i kriterijima sigurnosti.

Euromobil kuhinje možete pronaći i u Zadru, u trgovini Eurotrade 90, na adresi Ul. Ivana Meštrovića 12.