tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Palladio namještaj za svaki dom

11 godina s Vama!


Palladio namještaj za svaki dom

Palladio trosjed Classic Lux
Foto: Palladio
U potrazi ste za namještajem koji će vas osvojiti kvalitetom i estetikom, te se istovremeno uklopiti u dimenzije vašeg životnog prostora? Točno znate što želite za Vaš prostor ali ne možete pronaći odgovarajući proizvod? Možda je Palladio namještaj baš ono što tražite!
U Hrvatskoj se nedavno otvorio novi salon namještaja Palladio, prepoznatljiv po talijanskom dizajnu i kvaliteti. Asortiman obuhvaća tapecirani namještaj, namještaj za dnevne sobe, višenamjenske police, garderobne ormare i krevete. Dolazi u klasičnim ali i modernim linijama, zadovoljava različite ukuse i preferencije. Svi proizvodi su dizajnerski, a zasnivaju se na funkcionalnim oblicima koji kombiniraju estetiku i praktičnost. Proizvodi se izrađuju u raznim dimenzijama i u potpunosti se mogu prilagoditi željama kupaca u pogledu materijala, boje i dizajna. Kupac također sudjeluje u kreativnoj izradi proizvoda, odabirući dimenzije, boje i materijale koji su uvjetovane njegovim životnim prostorom, ali i standardom.

Osim bezvremenskog dizajna, neupitna je i kvaliteta proizvoda. Kvalitetni namještaj rezultat je korištenja vrhunskih materijala i najsuvremenijih metoda za završnu obradu i lakiranje. Vrhunska, ručno bojana koža i najfinije pačje paperje osiguravaju prepoznatljivu kvalitetu. Materijal se proizvodi u Italiji i zemljama regije poput Španjolske i Njemačke, a udovoljava visokim standardima neškodljivosti za ljudsko zdravlje.

Osim brojnih dizajnerskih rješenja i personalizacije svakog proizvoda, Palladio zaokružuje svoju uslugu visokim nivoom servisne podrške, po principu ključ u ruke, a dostava se vrši diljem Hrvatske.
Namještaj potražite u ekskluzivnom salonu u Zagrebu, u Ulici kneza Branimira 173.