tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži

11 godina s Vama!

Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži

Foto: Ivan Čorić
Gdje pronaći kvalitetan stan za kupnju u Zadru?

Čak i vrlo kratka vožnja kroz Zadar uvjerit će nas da se stanovi grade gotovo na svakom koraku, no pronaći primjere koji će svojim budućim stanarima pružiti potpuni komfor življenja nije toliko jednostavno. Osim odabira kvalitetnih materijala potrebno je poboljšati opće uvjete udobnosti i kvalitete.

 

Vlasnik stana tek nešto dužim boravkom na lokaciju otkriva da li je njegov odabir bio pogođen, a ukoliko mu ta ista nekretnina još dugi niz godina ne stvara dodatne troškove postaje jasno da se nešto viša cijena u startu dugoročno pokazuje najpovoljnijom.

 

Lokacija, kvadratura i udobnost stanovanja

 

Kvalitetom se izdvaja i pristup tvrtke Stipčević d.o.o., koja trenutno diže prvi kat nove stanogradnje na lokaciji Put Bokanjca 61 u Zadru.

 

Stanovi_za_prodaju_u_Zadru_Stipcevic_Belafuza_08 Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži

 

Lokacija osigurava da se većima svakodnevnih radnji može obaviti pješice, a dječje igralište, uređen okoliš, pogled prema moru, parkiralište i podzemne garaže iz kojih se liftom ide prema svakom katu tek su neke od prednosti ove novogradnje.

 

Trosobni stanovi, neto površine 71,82 kvadrata i četverosobni površine 102,4 kvadrata imaju dvostrano orijentirane lođe.

 

Stanovi_za_prodaju_u_Zadru_Stipcevic_Belafuza_06 Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži
 

Tocrt_stanovi_Stipcevic Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži

Kvalitetni materijali


Toplinska izolacija debljine 12 cm i odabir kvalitetnih prozorskih profila čine ovojnicu zgrade izvrsno izoliranom. Sve što se prilikom gradnje prve zgrade pokazalo odličnim odabirom, bit će primijenjeno i pri izgradnji druge zgrade. Dokaz kvaliteti su blower door testovi s iznimnim rezultatima na prvom objektu, a testiranje buke je potvrdilo kako stanovi posjeduju iznimnu zvučnu izolaciju. Postojeći objekt pokazao je kako će zagrijavanje zimi i hlađenje u ljeti budući stanari ostvarivati uz minimalan trošak.

 

Stanovi_za_prodaju_u_Zadru_Stipcevic_Belafuza_16 Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži

 

Stanovi_za_prodaju_u_Zadru_Stipcevic_Belafuza_02 Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži 

Za grijanje i hlađenje odabrani su Samsung klima uređaji s unutarnjim zidnim jedinicama, koje koriste WindFree tehnologiju, omogućujući da jedinica održava ugodnu temperaturu u prostoru bez puhanja. Osim klimatizacije stanovi imaju i ventilaciju za napu i kupaonicu.

 

-Nismo štedjeli na materijalu niti na kvaliteti, nije mi cilj postati poduzetnikom koji danas-sutra neće odgovarati na telefonske pozive.- objašnjava Stipčević zašto se odlučio na kvalitetan pristup gradnji.

 

Stanovi_za_prodaju_u_Zadru_Stipcevic_Belafuza_10 Kvalitetna novogradnja sa stanovima za prodaju u Zadru na Belafuži

 

Za više informacija o stanovima obratite se direktno investitoru na sljedeće kontakte:
 

stipcevic(at)stipcevic.hr
 

M:+385 98 465 366
M: +385 99 836 8810
 

Stipčević d.o.o. vam uvijek stoji na raspolaganju!