tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Izložba namještaja na 3. Tjednu dizajna Zagreb (#tdzg2016)

11 godina s Vama!

Izložba namještaja na 3. Tjednu dizajna Zagreb (#tdzg2016)

Izložba namještaja - Prostoria
Foto: tdzg
U modernom dizajnerskom namještaju na 3.Tjednu dizajna Zagreb imali su priliku uživati svi oni urbanog pogleda na svijet. Premijerno su prikazani noviteti hrvatskih dizajnera, a modernih linija i struktura nije nedostajalo.
3. Tjedan dizajna Zagreb, najveća manifestacija posvećena dizajnu u Hrvatskoj, održala se od 3. do 8. svibnja u Kući za ljude i umjetnost Lauba, te susjednoj zgradi Hauba. Na više od 4.000 m² odvijale su se izložbe namještaja, izložbe dizajnerskih predmeta - #tdzg Expo te izložbe prodajnog karaktera #tdzg Market, kao i razna događanja, poput konferencija, panela i predavanja, na kojima je ukupno izlagalo i sudjelovalo više od tri stotine stručnjaka iz područja dizajna.

Na izložbi namještaja premijerno su prikazani noviteti kompanija modernog dizajna. Moderan dizajn u kombinaciji s funkcionalnošću i praktičnošću postao je potreba koju su dizajneri vješto prepoznali. Jednostavnost, funkcionalnost i moderne linije glavne su odlike modernog dizajna, a ova izložba je to i potvrdila.

Na 3.Tjednu dizajna među izlagačima namještaja bili su prisutni Themelia, Spin Valis, Rustica Moderna, Prostoria, Petraform, Modul, Luminis, Lumidream, Lea Aviani, Galeković Design, Filip Gordon Frank, Era, Dizzconcept, Černelić, DI Čazma, Data By Despot i BoConcept.

Spoj modernog dizajna i elegancije zaustavio je pažnju svakog posjetitelja, a što je sve predstavljeno donosimo u fotogaleriji.
Publisher:
gradimozadar.hr