tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Usisavač Miele Dynamic U1 sa električnom četkom za tepihe

11 godina s Vama!

Usisavač Miele Dynamic U1 sa električnom četkom za tepihe

Miele Dynamic U1
Foto: Miele
Snažni pomoćnik za najveće zahtjeve
Uspravni Miele ručni usisavač Dynamic U1 stručnjak je za robusne i jako opterećene tepihe zahvaljujući svojoj jakoj električnoj četki. Vlastitim motorom valjak sa četkicama rotira se ravnomjerno i snažno - neovisno o podešenoj snazi rada. Rotacija jamči intenzivno djelovanje i tako temeljito čisti izložene, debele tepihe. Valjak sa četkicama integrirane električne četke "Power Plus" se nalazi na oprugama, tako da se automatski prilagođava visini tepiha ili poda. Na taj način uvijek postižete optimalne rezultate čišćenja. Električna četka se može i isključiti, te tako koristiti i na tvrdim podovima. 

Kako bi njega podnih površina bila što je moguće lakša, Miele je razvio mnogo pametnih detalja. Tihi motor i integrirana izolacija za smanjenje zvukova čine model Dynamic U1 posebno tihim. Silence stupanj rada ima najnižu vrijednost buke uz vrlo dobru učinkovitost usisavanja. Miele usisavač Dynamic U1 s automatskim stupnjevanjem automatski prilagođava snagu usisavanja pojedinoj podlozi. To nije samo posebno komforno, već se tako postižu uvijek najbolji rezultati čišćenja uz nisku potrošnju energije. Motor s blagim pokretanjem omogućuje zaštitu električne mreže. Kod Miele usisavača odabrana se snaga nakon uključivanja polako doseže. Na taj način se sprječava preopterećenje mreže.

Miele_Dynamic_U1_polegnuti Usisavač Miele Dynamic U1 sa električnom četkom za tepihe

Na stražnjoj strani Miele uspravnog usisavača serijski je integriran kvalitetni pribor. Nastavak za tapecirani namještaj, usisni kist i dugi nastavak za utore su na dohvat ruke.

Ergonomska Comfort ručka sa integriranim upravljanjem i sa Softgrip umetkom udobno leži u ruci i jamči jednostavno upravljanje Dynamic U1 usisavačem. Jednim dodirom možete ga uključiti i isključiti te po potrebi uključiti ili isključiti električnu četku.

Optimalno pozicionirani usisni kanali i valovite četkice zaslužni su za izvanrednu učinkovitost čišćenja. Očišćeno je temeljito sve do samog ruba poda. Kosa i niti se vrlo lagano uklanjanju sa valjka sa četkicama. Ukoliko slučajno usisate nešto što niste htjeli, podni usisavač opremljen je sigurnosnim isključivanjem. Letvica od meka plastike štiti namještaj i uređaj od slučajnih kolizija.

Kvaliteta je za Miele uvijek na prvome mjestu. Od ideje do krajnjeg proizvoda. Miele usisavači se razvijaju i proizvode isključivo u vlastitim pogonima. Na kraju procesa proizvodnje na svakom se usisavaču još jednom detaljno provjerava njegova funkcionalnost. Takvom brigom Miele nudi vrhunsku kvalitetu i dugi vijek trajanja proizvoda.
Publisher:
gradimozadar.hr