tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Binghatti Gardens - arhitektonski spoj prirodne i umjetne ljepote

11 godina s Vama!

Binghatti Gardens - arhitektonski spoj prirodne i umjetne ljepote

Binghatti Gardens
Foto: Binghatti Developers
Besprijekoran spoj prirodne i umjetne ljepote prožet u modernoj interpretaciji tradicionalnog dizajna i arhitekture Bliskog Istoka
Binghatti Gardens jedan je od novijih projekata kompanije Binghatti Developers u Dubaiu. Projekt utjelovljuje pojam modernog prigradskog života, a arhitektonski dizajn proizlazi iz ideje o visećim vrtovima sa ciljem da se zamagle granice između unutarnjeg i vanjskog prostora. Ovakvim konceptom nastoje se u besprijekornu formu uskladiti prirodne i umjetne ljepote. 

Svakim novim projektom kompanija Binghatti Developers naglašava svoje opredjeljenje za kvalitetu, dostupnost i pravovremenu izvedbu.

Binghatti_Gardens_02 Binghatti Gardens - arhitektonski spoj prirodne i umjetne ljepote

Ova kultna zgrada predstavlja priliku za investitore, a njezini će stanovnici postati dijelom atraktivne Dubai Silicijske doline.

Linije zgrade podsjećaju na geometriju koja se može pronaći u tradicionalnoj umjetnosti i arhitekturi Bliskog Istoka. Moderna interpretacija tradicionalnog dizajna pruža jednostavnu i osvježavajuću alternativu tipičnim oblicima koji se povezuju s arhitekturom Bliskog istoka.

Dizajn također osigurava impozantnu auru i osjećaj grandioznosti zbog same veličine i strukture. 


Izvor/Binghatti Developers
Publisher:
gradimozadar.hr