tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Boschov novi komplet Baby Chef - štapni mikser ErgoMixx i zbirka recepata

11 godina s Vama!

Boschov novi komplet Baby Chef - štapni mikser ErgoMixx i zbirka recepata

Baby Chef komplet
Foto: Bosch
Bosch je predstavio novi BabyChef komplet u kojem se nalazi štapni mikser ErgoMixx i knjižica sa 55 recepata priznate stručnjakinje mag. ing. prehrambenog inženjerstva Mirjane Tonković. Novi BabyChef komplet pomoći će majkama u jednostavnom pripremanju zdravih obroka za njihovu djecu.
Svaka majka osjeća veliku odgovornost i brigu za dijete. Ona neprekidno nastoji štititi svoje dijete. Stoga nije ni čudno što je neprekidno umorna i u grču. Majčinstvo je slatko, ali ono je i briga. Ono je zadovoljstvo, ali i emocionalno i fizičko opterećenje. Majka mora izdvojiti malo vremena kako bi se opustila i odmorila i malo napunila svoje „baterije“ jer njezinu energiju prima i dijete. Kada tome pridoda zdravu, raznoliku i kvalitetno pripremljenu hranu, dijete će imati sve preduvjete da velikim koracima krene u život.

Štapni mikser ErgoMixx

Iznimno snažan i lagan ručni mikser s posebnim ergonomskim oblikom ručke i udobnim soft-touch premazom protiv klizanja. Noga za miješanje od temperaturno otporne plastike, s oštrim nožem QuattroBlade sa četiri oštrice od nehrđajućeg čelika, omogućuje jednostavno pasiranje, miješanje i sjeckanje. Motor snage 450 W i dodatna turbo tipka za maksimalnu snagu jamče savršene rezultate.

vizualizacija_kutija_baby_chef_HIGHRES_na_bijelom Boschov novi komplet Baby Chef - štapni mikser ErgoMixx i zbirka recepata

Što trebate znati prije nego što počnete pripremati kašice

Najvažnije pomagalo za pripremu kašica je štapni mikser, a najbolje je nabaviti ga u kompletu koji je proizvođač već predvidio za pripremu hrane za bebe. Nabavite i najmanje dvije duboke i uske čaše u kojima ćete miksati kašice. Većina tih posuda može poslužiti i za mjerenje količine vode koju ćete koristiti kod pripreme hrane za dijete.
Kod pripremanja dječje hrane važno je paziti na čistoću posuđa, miksera i hrane. Dječji organizam nema otpornost na mikroorganizme, vrlo je osjetljiv i podložan  infekcijama.
Kod kupnje voća i povrća potrebno je odabrati svježe namirnice, po mogućnosti organskog uzgoja. Moraju biti dobro oprane, oguljene, bez  koštica i sjemenki. Za pripremu dječjih kašica koristite isključivo svježe sezonsko  i lokalno uzgojeno voće i povrće, meso i ribu, a nikako konzerviranu hranu zato jer je ona puna konzervansa i raznih aditiva koji mogu štetno djelovati na zdravlje djeteta.
Kod pripremanja mesa i ribe potrebno je pažljivo očistiti sve: kožicu, kosti, hrskavicu i masnoće.
Za krutu hranu se koristi dječja žličica, a ne bočica jer se dijete može zagrcnuti.
Ako koristite meso koje je bio zamrznuto, najbolje je pustiti ga da se postepeno otopi u hladnjaku, nikako na sobnoj temperaturi kako se ne bi razvili mikroorganizmi. Kad se meso otopi odmah započnite s pripremom obroka.
Hrana koju pripremate za dijete mora biti dobro termički obrađena zato jer je takva hrana bebi ukusnija i ne opterećuje probavu.Ime Bosch je generacijama potrošača sinonim za inovativnu tehnologiju i iznimnu kvalitetu. Bosch Home Appliances (kućanski aparati) je odjel koji je odan visokom standardu više od 80 godina: Bosch je vodeći europski brand kućanskih aparata. Korisnici diljem svijeta poistovjećuju brand s učinkovitom funkcionalnosti, pouzdanom kvalitetom i međunarodno priznatim dizajnom. Odnose se s poštovanjem prema ljudma i prirodi, što se i odražava ne samo u načelu „tehnologije za život“ već i kao nit vodilja za Bosch. Sve to se odražava, između ostalog, u održivim proizvodima i postupcima prikladnim za resurse.

Više informacija na www.bosch-home.com.
Publisher:
gradimozadar.hr