tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Jedinstveni ljetni odmor na drvetu iznad polja lavande

10 godina s Vama!

Jedinstveni ljetni odmor na drvetu iznad polja lavande

Suite Bleue
Foto: La Pientata
Za sve one koji sanjaju o mjestu na kojem će se opustiti daleko od užurbanog gradskog života ljetni odmor u Toskani idealan je odabir. Posebnost očaravajuće kućice na drvetu s pogledom na plavo ljubičasta polja lavande svakako će pružiti odmor za pamćenje.
Postavljena osam metara od tla, na stoljetnom hrastu u srcu Toskane, drvena rustikalna kućica nazvana Suite Bleue, dio je ponude ugostiteljskog kompleksa La Piantata.

Ono što Suite Bleue čini jedinstvenom je njezin smještaj. Okružena je sa 12 hektara brežuljaka lavande, a u pogledu na njezina prekrasna plavo ljubičasta polja može se uživati s namještene vanjske terase.

Suite_Bleue_01 Jedinstveni ljetni odmor na drvetu iznad polja lavande
Suite_Bleue_12 Jedinstveni ljetni odmor na drvetu iznad polja lavande

Kućica je izrađena od crvenog cedra, a dizajn potpisuje francuska tvrtka La Cabane Perchée sa sjedištem u Provansi. Unatoč rustikalnom izgledu i veličini od 44 kvadratnih metara, Suite Bleue nudi luksuzan smještaj. Ponuda uključuje bračni krevet sa baldahinom, prostranu kupaonicu, hladnjak opskrbljen šampanjcem, vinom i ostalim te doručak koji se poslužuje svako jutro direktno u spavaću sobu. U samu kućicu penje se drvenim spiralnim stepenicama.

La Piantata također nudi i druge mogućnosti smještaja, a noć u kućici na drvetu možete rezervirati na web stranici La Piantata.


Izvor/Inhabitat
Publisher:
gradimozadar.hr