tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Luksuzni obiteljski resort Valamar Isabella Island opremljen ACO sustavima odvodnje

11 godina s Vama!

Luksuzni obiteljski resort Valamar Isabella Island opremljen ACO sustavima odvodnje

Otvoren prije godinu dana, luksuzni obiteljski resort tvrtke Valamar Riviera pod nazivom Valamar Isabella Island Resort zasjao je na otoku Sveti Nikola nasuprot Poreča.
Riječ je o najvećoj hotelijerskoj investiciji u Istri koja stoji vrtoglavih 35 milijuna eura te jednoj od najvećih u hrvatskom turizmu u 2015. godini. Valamar Isabella Island Resort **** ima ukupno 334 smještajne jedinice kategorije četiri zvjezdice, a gosti mogu birati smještaj u luksuznim apartmanima u obnovljenom dvorcu Isabella, vilama i apartmanima Isabella Villas ili Miramare te hotelu Isabella. Na raspolaganju su im, osim šest vrsta otočkih plaža, mnoštvo sportskih sadržaja, luksuzni restorani, wellness centar i objekti za kongresni turizam i događanja. 

ACO_Brickslot_Valamar_referenca Luksuzni obiteljski resort Valamar Isabella Island opremljen ACO sustavima odvodnje

Površinska odvodnja efikasno je riješena sustavom kanala sa ACO Brickslot rešetkama sa uskim, decentnim upojnim rasporom koji se uklopio u okoliš prateći linije objekta.

ACO_Multiline_Valamar Luksuzni obiteljski resort Valamar Isabella Island opremljen ACO sustavima odvodnje
Na istaknutim pozicijama sunčališta bazena i prilazima površinska odvodnja naglašena je kanalom ACO Multiline sa perforiranom rešetkom koja je svojom visoko sjajnom površinom od nehrđajućeg čelika dala naglasak luksuznosti samog objekta. 

ACO_TopTek_poklopac Luksuzni obiteljski resort Valamar Isabella Island opremljen ACO sustavima odvodnje

Istovremeno, sva okna unutar i oko objekta pokrivena su vodotijesnim i plinotijesnim ACO TopTek poklopcima u koji je ugrađena kamena ili keramička završna obloga kako bi pozicije okana bile maksimalno neprimjetne.

ACO_SK_Kanalice_otporne Luksuzni obiteljski resort Valamar Isabella Island opremljen ACO sustavima odvodnje
Na prostoru parkirališta i prolaska opskrbnih vozila ugrađena je ACO Drain S kanalica sa lijevano željeznim rešetkama koje garantiraju maksimalnu nosivost uz izuzetno dugi vijek trajanja.

Ugrađeni ACO proizvodi:
TopTek Uniface poklopci – 65 komada
TopTek Paving poklopci – 105 komada
Euroline Brickslot kanali– 280 m
Multiline V300 kanali– 57 m
Multiline V150 kanali– 346 m
S300 kanali– 60 m 

Kontakt: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: 01/2700-140

Publisher:
gradimozadar.hr