tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Rossini Illuminazione predstavio Bolshoi, Caroline i Macbeth: klasične i bezvremenske svjetiljke

11 godina s Vama!

Rossini Illuminazione predstavio Bolshoi, Caroline i Macbeth: klasične i bezvremenske svjetiljke

Caroline
Foto: Rossini Illuminazione
Rossini Illuminazione predstavio je Bolshoi, Caroline i Macbeth, tri klasične svjetiljke, koje zahvaljujući svom bezvremenskom stilu, svijetle sa elegancijom i osobnošću.
Klasika i bezvremenost, dvije su glavne karakteristike novih Rossini Illuminazione svjetiljki. Predstavljamo tri nova modela: Bolshoi, Caroline i Macbeth. 


BOLSHOI

Bolshoi je viseća, zidna, stolna i podna svjetiljka klasičnog stila s modernim linijama. Strukturu joj čini matirano bijeli prelakirani metal. Luster se sastoji od šest ili osam krakova sa bijelim prelakiranim lancem isprepletenim po električnom kabelu. Podna verzija svjetiljke ima strukturu bijelog prelakiranog metala i abažur koji odgovara samogasivom PVC-u.

Bolshoi Rossini Illuminazione predstavio Bolshoi, Caroline i Macbeth: klasične i bezvremenske svjetiljke
CAROLINE

Caroline je viseća svjetiljka od puhanog umjetničkog stakla. Dostupna je u čisto bijeloj, crnoj i crvenoj boji. Luster sa šest krakova ukrašen je uvijenim elementima, a struktura mu je od kroma.

Caroline_Rossini_Illuminazione_black01 Rossini Illuminazione predstavio Bolshoi, Caroline i Macbeth: klasične i bezvremenske svjetiljke
MACBETH

Macbeth je klasična viseća i zidna svjetiljka, modernih linija, od ručno izrađenog Murano stakla. Dolazi u dvije varijante: bijeloj s kristalnim dekorima i ‘smoked’ sa kristalnim dekorima. Struktura joj je od kroma.

Macbeth Rossini Illuminazione predstavio Bolshoi, Caroline i Macbeth: klasične i bezvremenske svjetiljke
Publisher:
gradimozadar.hr