tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 PERILICA RUBLJA MIELE S PUNJENJEM S GORNJE STRANE

11 godina s Vama!

PERILICA RUBLJA MIELE S PUNJENJEM S GORNJE STRANE

MIELE perilica rublja
Foto: MIELE
Perilice koje štede prostor i imaju ugrađenu provjerenu vrhunsku tehnologiju
Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu (širine samo 45 cm), perilice za rublje s punjenjem s gornje strane su idealan izbor za potrebe manjih kućanstava ili za stanove s ograničenim prostorom i često se ugrađuju u kupaonice. Trend perilica rublja s velikom zapremninom ne prestaje pa tako imaju danas i vrhunske perilice rublja s punjenjem s gornje strane zapremninu od 6 kg.

Saćasta struktura površine Miele bubnja stvara vodeni film između stjenke bubnja i rublja. Rublje preko njega nježno prelazi, pa je tako optimalno zaštićeno. Nakon završetka programa Miele Toploader bubanj se uvijek automatski pozicionira i zaustavlja s otvorom za punjenje prema gore. To omogućuje udoban i siguran pristup svježe opranom rublju.

Miele_perilica_rublja_4 PERILICA RUBLJA MIELE S PUNJENJEM S GORNJE STRANE
Miele perilice rublja su ekološke i troše samo toliko vode i struje koliko je potrebno. Najštedljivije peru čak i do 40 % učinkovitije nego što propisuje granična vrijednost (46) najvišeg razreda energetske učinkovitosti A+++. Zahvaljujući naprednoj visoko učinkovitoj Miele tehnologiji pranja može se u većini programa smanjiti temperatura pranja na 20°C ili čak i na "hladno". Kod lagano zaprljanog rublja tako se može osjetno štediti energija i čuvati okoliš.

Miele_perilica_rublja_3 PERILICA RUBLJA MIELE S PUNJENJEM S GORNJE STRANE
Ispitano na radni vijek od 20 godina

Kako bi zadovoljili najviše kriterije kvalitete, Miele provjerava svoje uređaje dugotrajnim i zahtjevnim ispitivanjima. U ovoj provjeri uređaji moraju raditi duže od 10.000 sati. Prilikom ispitivanja provede se oko 5.000 različitih programa. Što odgovara prosječnom korištenju oko 5 programa tjedno u prosjeku od 2 sata rada unutar 20 godina.
Publisher:
gradimozadar.hr