tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 POKRENUT NACIONALNI PORTAL ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

11 godina s Vama!

POKRENUT NACIONALNI PORTAL ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

Nacionalni portal energetske učinkovitosti
Nacionalno koordinacijsko tijelo za energetsku učinkovitost koje djeluje unutar Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija pokrenulo Nacionalni web portal energetske učinkovitosti.
Nacionalni web portal energetske učinkovitosti pokrenut je kao mjera informiranja i pružanja osnovnih edukacijskih materijala o energetskoj učinkovitosti u Hrvatskoj koju ujedno propisuje 3. Nacionalni akcijski plan energetske učinkovitosti kroz mjeru H.6 Informativne kampanje.

Portal predstavlja centralno mjesto informiranja o energetskoj učinkovitosti u Hrvatskoj putem kojeg će svi zainteresirani korisnici dobivati važne informacije i upute o projektima, događanjima, obvezama energetskih ušteda te energetske učinkovitosti općenito.

Nacionalno koordinacijsko tijelo za energetsku učinkovitost zainteresirano je za objavu podataka na Portalu, kao i pružanje informacija o svim vidovima koordinacije i planiranja energetske učinkovitosti na državnoj razini – primjerice: nacionalnim energetskim politikama za ostvarenje ciljeva energetske učinkovitosti, Nacionalnom akcijskom planu energetske učinkovitosti, Sustavu za mjerenje i verifikaciju energetskih ušteda, Trogodišnjim i godišnjim akcijskim planovima, Mreži energetske industrijske efikasnosti.

Sve novosti kao i natječaje te događanja (konferencije, radionice, okrugli stolovi) iz područja energetske učinkovitosti od sada možete potražiti na www.enu.hr.Publisher:
gradimozadar.hr