tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 MAREX-ELEKTROSTROJ ZADARSKI PROIZVOĐAČ PROVJERENE KVALITETE

11 godina s Vama!

MAREX-ELEKTROSTROJ ZADARSKI PROIZVOĐAČ PROVJERENE KVALITETE

MAREX-ELEKTROSTROJ
Foto: gradimozadar.hr
Predstavljamo Marex-Elektrostroj, tvrtku koja redovitim ulaganjima u nove proizvodne programe i stalnim edukacijama svojih kadrova predstavlja ozbiljnu proizvodno-uslužnu kompaniju s područja Zadarske županije.
Ova uspješna tvrtka, zbog kontinuiranih ulaganja i proizvodne nadogradnje danas biva neizostavan partner u opremanju 90 % jadranskih marina, a nameće se i kao jak konkurent kada je u pitanju oprema za kampove. Njihova najveća vrijednost, koja je prepoznata od strane kupaca jest lokalna prisutnost i profesionalnost u poslovanju, koja pruža garanciju kvalitete i pouzdanosti s izrazitom fleksibilnošću kada su u pitanju personalizirane narudžbe, koje pristižu od strane sve zahtjevnijeg tržišta. Marex-Elektrostroj zapošljava 29 zaposlenika od kojih je 80% u direktnoj proizvodnji.

Kronološki osvrt na rast i razvoj kompanije

Od 1990. godine posluju u Zadru te su od samih početaka svoje poslovanje temeljili na investicijama. Prva veća investicija koja Marex-Elektrostroj čini konkurentnom te joj omogućuje pristup zahtjevnijim poslovima, biva kupnja CNC stroja za rezanje s vodom svih vrsta materijala. Proizvodni program se istovremeno širi paletom proizvoda od inoxa.

Godine 2008. tehnološki zaokružuju proizvodnju kupnjom stroja za plastifikaciju. Ove godine nabavljen je novi CNC laserski stroj za rezanje metala, koji će značajno uštedjeti vrijeme i utrošenu energiju te ubrzati proizvodne procese.

Marex-Elektrostroj_2 MAREX-ELEKTROSTROJ ZADARSKI PROIZVOĐAČ PROVJERENE KVALITETE

Noviji stroj u vlasništvu Marex-Elektrostroja je i autodizalica za održavanje rasvjete, postavljanje ukrasne rasvjete itd.

Tvrtka Marex-Elektrostroj obuhvaća: proizvodnu i uslužnu djelatnost; kod njih možete zatražiti inox ormare za marine i kampove, poliesterne ormare, betonske ormare, komunalnu opremu, čelične i inox rasvjetne stupove ili usluge instalacije i održavanja javne rasvjete te komunalne opreme.

Ne kriju ni buduće ambicije za dizajnom proizvoda, kao i želju za širenjem na inozemno tržište.

Uspješno apliciranje u EU projektima

EE MAREX – Energy Efficiency manufacture in Marex-Elektrostroj (IPA IIIC, OP Regionalna konkurentnost 2007-2013) naziv je projekta u okviru kojeg je izgrađen fotonaponski solarni sustav na krovištu poslovne zgrade za potrebe vlastitog proizvodnog procesa. Ovom solarnom elektranom povećavaju učinkovitost proizvodnje te se aktivno uključuju u razvoj i promociju energetske učinkovitosti i zelene ekonomije. Upravo se ovdje proizvode i najnovije ulične lampe opremljene solarnim ćelijama.

Marex-Elektrostroj_3 MAREX-ELEKTROSTROJ ZADARSKI PROIZVOĐAČ PROVJERENE KVALITETE
Certifikat bonitetne izvrsnosti
Svojim najvećim poslovnim uspjehom u vrijeme nezavidnih gospodarskih prilika smatraju kontinuitet pozitivnog poslovanja s tendencijom rasta, nulta stopa fluktuacije radne snage, sposobnost odgovora na sve tržišne izazove s kojima se susreću, te naravno zadovoljstvo kupaca i svih poslovnih partnera koji su tvrtku Marex-Elektrostroj d.o.o. prepoznali kao poželjnog partnera.

Kvaliteta poslovanja potvrđena je i Certifikatom bonitetne izvrsnosti čiji su nositelji u 2015. god. Kako je certificiranje poslovnih subjekata, odnosno bonitetna ocjena izvrsnosti, uobičajena međunarodna praksa koja predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost tvrtke, potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada jer se kod ocjenjivanja primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Biti jedan od nositelja takvog priznanja svakako je čast, ali i velika odgovornost za buduće poslovanje.

Smatraju da je poštovanje koje je tvrtka stekla kod svojih klijenata i partnera prvenstveno proizašlo iz vizije kojoj je cilj postati prepoznatljivim promicateljem načela društveno odgovornog poslovanja prema svim sudionicima.