tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost

11 godina s Vama!

VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost

Vrhunski mediteranski ugođaj uronjen u tradiciju prelijepog hrvatskog otoka Krka
B_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost
Živopisno mjesto Dobrinj na otoku Krku, najvećem i turistima najposjećenijem hrvatskom otoku, od nedavno u svojim njedrima ljubomorno čuva prelijepu vilu satkanu na tradiciji gradnje i unutarnjeg uređenja kojeg Mediteran već stoljećima poznaje.

C_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost
D_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost

Riječ je o vili izgrađenoj i rekonstruiranoj na temelju postojeće starinske plemićke kuće koja datira s početka 20 stoljeća. Drevna gradnja i tradicionalni izgled krčkih velebnih zadnja zadržan je i u ovoj vili, a duh davnog vremena kada su prvi turisti u doba Austro – Ugarske monarhije otkivali ljepotu sjevernog Jadrana, podsjeća svojim vanjskim i unutarnjim uređenjem i ova vila.

E_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost
F_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost


Da se ipak nalazimo u 21.  stoljeću odaje vrsna i jedinstvena kombinacija starog i novog uronjenog u vanjski i unutarnji interijer vile, gdje je motiv vrhunskog smještaja, udobnosti, raskoši ponude i iznimne kvalitete smještaja bio imperativ vlasnice objekta Ane Buljan.

G_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost
H_Villa-Storia_Krk-Island VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost


Vlasnica je vodila računa da eksterijer budu nenametljivo uronjen u predivni šumovito bregoviti pejzaž Dobrinja, s kojeg puca neometani pogled na more. Okoliš je uređen i prilagođen željama za odmor, wellness, opušanje, zaokružen mirnom spa oazom uz vanjski bazen, obložen krčkim kamenom i ornamentima. U cijelosti se poštovala tradicionalna arhitektura mjesta Dobrinj, koja se stoljećima nije mijenjala, a što se vješto ukomponiralo i u sve vanjske te unutarnje sadržaje koje ova vila nudi. 

I_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost
J_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost


Unutarnji prostor je luksuzno opremljen, prožet arhitektonskim dizajnom koji varira od tradicije do krajnje moderno opremljenog mjesta za boravak i bjeg u savršeni odmor. Toplina i prijateljska dobrodošlica svakome tko je ovu vilu odabrao za svoju turističku destinaciju osjeća se na svakom kutku vile, a okrunjeno s fenomenalnim vinskim podrumom gdje je smješteno više od 500 probranih vina u cijelosti na usluzi posjetiteljima vile. Zidovi su prožeti bojama i motivima Krka, uz namještaj koji je preuzeti iz antikvarijarnica i starosjedioca na otoku, kako bi se draž i tradicija Mediterana kakav je nekoć bio što više sljubili uz moderni dizajn. 

K_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost
L_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost


Vila ima 286 četvornih metara unutarnjeg prostora te 700 četvornih metara okoliša i četiri soba, najveći dio kojih su spavaće. Cijeli prostor podijeljen je na tri etaže, gdje je podrumski dio vezan uz wellness skrivajući u svojim njedrima unutarnji bazen, saunu, prostor za odmor. Drugi dio podruma rezerviran je za kušanje vina uz široku paletu i izbor vrhunske kapljice. Prvi kat prožet je velikim i otvorenim dnevnim boravkom, a zahvaljujući brojnim prozorima, igra svjetlosti pokazuje svu raskoš ove vile već na prvi pogled. 

M_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost
N_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost

Spavaće sobe, vrhunski opremljene modernim stilom, uz krevete kraljevske veličine, odaju dojam glamura i želje udovoljiti i najmanjem interijernom zahtjevu gostiju. 

V_Villa-Storia_Krk VILLA STORIA mjesto gdje želje za savršenim odmorom postaju stvarnost


Vila je raspoloživa za iznajmljivanje tijekom cijele godine, a bez obzira na godišnje doba, pruža vrhunski komfor, dašak glamura i odmor u iznimno uređenoj mediteranskoj vili koja savršeno spaja duh tradicije i moderno vremena na usluzi svakom gostu. Osim uživanja u vrhunskom smještaju kojega pruža, mjesto Dobrinj prava je turističko – povijesna oaza, kao i cijeli otok Krk, pružajući svakom gostu koji ih posjeti samo jedan imperativ – zadivljeni ljepotom da se iznova vrate. 

Izvor: Archi-living.com
Publisher:
gradimozadar.hr