tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Vanjske whirlpool kade tvrtke Villeroy & Boch predstavljaju nove proizvode iz spa segmenta

11 godina s Vama!

Vanjske whirlpool kade tvrtke Villeroy & Boch predstavljaju nove proizvode iz spa segmenta

Foto: Villeroy & Boch
U jesen 2016. Villeroy & Boch predstaviti će visokokvalitetne vanjske whirlpool bazene u sklopu internacionalnih sajmova Interbad u Stutgartu, te globalnog sajma Piscine u Lyonu.
Tim tvrtke Villeroy & Boch pritom će prikazati novitete iz programa bazena kao i već isprobane modele koji sadrže opsežne mogućnosti prilagodbe. Zahvaljujući uspješnom predstavljanju Just Silence modela koji kombinira moderan dizajn sa inovativnim konceptom sjedenja posjetitelji će vidjeti još jedan dizajnerski iskorak. Novi model nudi zanimljive mogućnosti kada je u pitanju wellness, te će se idealno smjestiti u male prostore. 

VB_whirlpool1 Vanjske whirlpool kade tvrtke Villeroy & Boch predstavljaju nove proizvode iz spa segmenta

Vanjski bazeni opremljeni su sa JetPak™ II  tehnologijom koja omogućuje individualnu masažu različitih odabira boja te variarajućih funkcija i dizajna, uz željene kombinacije i mogućnost jednostavne zamjene. Ovi visokokvalitetni uređaji dostupni su u različitim bojama i kombinacijama boja uključujući modele u trendi crnoj ili bijeloj varijanti, omogućujući visok stupanj dizajnerske slobode. Širok raspon opcija i dodataka od ozvučenja do igre svjetlom donosi ugodno spa iskustvo u Vaš dom.
Publisher:
gradimozadar.hr