tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

11 godina s Vama!

XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Foto: MINPO
Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu "Poduzetništvo bez prepreka", koje će se održati 1. i 2. rujna 2016. godine u Splitu – Podstrana (Hotel Le Meridien, Split) i predstavlja jednu od aktivnosti kojom želi stvoriti poticajno okruženje za razvoj poduzetništva i obrtništva te gospodarstva u cjelini.
Savjetovanje tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja.
Savjetovanje započinje u popodnevnim satima u četvrtak, 01. rujna te je nakon otvaranja planirana panel diskusija na teme „Zajedništvom  do poduzetništva bez prepreka“.
U večernjem dijelu planirana je dodjela nagrada najboljima i to od najboljih mikro, malih i srednjih poduzetnika, preko najboljeg obrtnika, klastera,  do žene poduzetnice i dr.. Nagrade najboljima uručit će predstavnici Vlade Republike Hrvatske i gosti savjetovanja iz inozemstva.
Drugi dan Savjetovanja, petak, 02.rujna 2016. godine  započinje sa panelom diskusijom „Tu smo zbog vas i za vas“ i nastavlja se sa predavanjima u skladu s temom  savjetovanja.
Ovu manifestaciju vidimo kao izuzetnu prigodu za razmjenu iskustava i dobre prakse, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za unaprjeđenje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva, stoga bi nam bila iznimna čast i zadovoljstvo da se odazovete na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, kazali su u Ministarstvu.

Izvor: MINPO
Publisher:
gradimozadar.hr