tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 UREĐENA IGRALIŠTA NA RAVNICAMA

11 godina s Vama!

UREĐENA IGRALIŠTA NA RAVNICAMA

Igralište Ravnice
Foto: Grad Zadar
Grad Zadar je u suradnji sa HOO preko programa Aktivne zajednice uredio vanjska igrališta na Ravnicama.
Program  “Aktivne zajednice” provodi se sa svrhom poticanja razvoja športa u lokalnim zajednicama. U sufinanciranju odabranog programa – projekta sudjeluje Hrvatski olimpijski program i najmanje jedan partner koji može biti predlagač programa, korisnik programa, jedinica lokalne samouprave, jedinica područne samouprave, sponzor i donator.

Igralite_Ravnice_1 UREĐENA IGRALIŠTA NA RAVNICAMA
U strateškoj orijentaciji Športske zajednice je promocija društvene uloge športa, od uključenja u društvo, jačanja javnog zdravstva, do aktivnog djelovanja građanstva i promocije športskih uspjeha i temeljnih vrijednosti olimpizma kao osnova svakodnevnog života – izvrsnosti, prijateljstva i međusobnog poštovanja odnosno fair playa. Slijedeći ove smjernice Hrvatski olimpijski odbor će u suradnji sa Športskim zajednicama usmjeriti pozornost na strateški smjer koji u konačnici znači doprinos uvjetima i rezultatima razvoja športa.

Igralite_Ravnice_2 UREĐENA IGRALIŠTA NA RAVNICAMA
Novčana potpora odobrava se namjenski za opremu za održavanje športskih terena, opremu za šport na otvorenom, opremu za šport u dvorani, opremu za športove na vodi, rasvjetna tijela za športska igrališta, završnu podloga za športska igrališta i motorno kombi vozilo.

U Gradu Zadru taj strateški smjer je "Materijalna i financijska potpora stvaranju uvjeta bavljenja športom u Gradu Zadru", iz kojeg je proizašlo i uređenje igrališta na Ravnicama.

Izvor/Grad Zadar
Publisher:
gradimozadar.hr