tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 GYMS4YOU NOVI FITNESS KLUB OTVARA SE U ZADRU

11 godina s Vama!

GYMS4YOU NOVI FITNESS KLUB OTVARA SE U ZADRU

U Zadru se 10.09.2016. godine otvara prvi lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu koji će raditi bez prestanka svaki dan, od 0 do 24 h, a prvih 200 upisanih članova ostvaruje godišnju članarinu za samo 995 kn!
Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon već tri otvorena fitness kluba u Zagrebu, 10.09.2016. otvara vrata svog prvog fitness kluba u Dalmaciji, u Zadru u prostoru City Gallerie, 2. kat, Murvička 1. Za sve nove članove klub Gyms4you Zadar će prigodom otvorenja imati ekskluzivnu ponudu: na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!
Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo za prvih 200 najbrže upisanih novih članova. Otvorenje Gyms4you kluba Zadar počinje 10.09.2016. u 10 sati.

G4Y_01_1 GYMS4YOU NOVI FITNESS KLUB OTVARA SE U ZADRU
Zašto je Gyms4you koncept drugačiji?
Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!
Jedna članska iskaznica za neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u Hrvatskoj
Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu, pa će tako i zadarski klub raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta.
Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći. Dakle, svaki član Gyms4you u cijeni članarine može pomoću svoje iskaznice ući i vježbati u bilo kojem Gyms4you klubu u Hrvatskoj, u bilo koje vrijeme i neograničeni broj puta dnevno.
Osim u Zadru, Gyms4you fitness klub isti dan otvara i prvi klub u Slavoniji, u Osijeku, a uz Osijek i Zadar više od godinu i pol dana iznimno uspješno posluju i tri Gyms4you kluba u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava.

Zadar_01 GYMS4YOU NOVI FITNESS KLUB OTVARA SE U ZADRU
Gyms4you Zadar – najnovija oprema i sprave za vježbanje
Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.
Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Zadru opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl..


Ideja Gyms4you koncepta – vježbanje podiže kvalitetu života
Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede. Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.
Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.
Više informacija na:
Publisher:
gradimozadar.hr