tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 IN DIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA

11 godina s Vama!

IN DIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA

Festival modernog doma
Foto: Darko Mihalić
Posjetite novi regionalni sajam interijera In Dizajn – Festival modernog doma.
Poznata hrvatska dizajnerica Mirjana Mikulec, čiju emisiju In Dizajn gledamo na kanalu RTL, u suradnji s ovom televizijskom kućom u rujnu organizira prvi sajam interijera ‘In Dizajn – Festival modernog doma’ u Areni Zagreb.

indizajn1 IN DIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA
Od 16. do 18. rujna u zagrebačkoj Areni okupit će se više od 50 izlagača koji će posjetiteljima moći prikazati inovacije i novitete u svijetu interijera, a mnogobrojni stručnjaci ponudit će svoje savjete.

'Uzor su nam ugledni, veliki međunarodni sajmovi poput onog u Milanu ili Kolnu. Željeli smo dašak toga donijeti i u Hrvatsku. Nadamo se da ćemo ovim festivalom pružiti nešto novo svim ljubiteljima dizajna interijera kod nas', ističe Mirjana te dodaje kako joj je organizacija sajma već neko vrijeme velika želja.

indizajn IN DIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA
Osim inspirativnih rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošnih dekoracija, zanimljivih detalja i drugih mnogobrojnih značajki i zadivljujućih motiva, posjetitelje će zasigurno privući brojni festivalski popusti kao i bogat fond nagrada. Najsretniji posjetitelj osvojit će idejno projektiranje prostora od strane studija ‘Mirjana Mikulec interijeri’ i opremanje doma u vrijednosti od 50 000 kuna.
Publisher:
gradimozadar.hr