tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 GRADIMOZADAR.HR VAS POZIVA DA SUDJELUJETE NA PETOM TJEDNU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

11 godina s Vama!

GRADIMOZADAR.HR VAS POZIVA DA SUDJELUJETE NA PETOM TJEDNU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

Tjedan energetske učinkovitosti
Foto: Grad Zadar
S ciljem razvijanja svijesti građana o nužnosti učinkovitog korištenja energije, kao i promocije korištenja obnovljivih izvora energije u periodu od 26. rujna do 1. listopada 2016. godine Grad Zadar organizira peti po redu Tjedan energetske učinkovitosti.
U sklopu Tjedna energetske učinkovitosti na Forumu na zadarskom Poluotoku u subotu, 1. listopada 2016. godine u trajanju od 9:00 do 14:00 sati održat će se Sajam energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije na kojem će se građani moći informirati o dostupnim proizvodima i sustavima za povećanje energetske učinkovitosti i uštedu energije.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na Sajmu i predstavite proizvode Vaše tvrtke putem demonstracijskih vozila i/ili štandova s informativnim brošurama. Sudjelovanje na Sajmu besplatno je za sve izlagače. Događanje će biti prethodno najavljeno i medijski popraćeno na sam dan održavanja.

Ukoliko ste zainteresirani molimo da potvrdu sudjelovanja dostavite najkasnije do 20. rujna 2016. godine kako bismo bili u mogućnosti osigurati Vaše mjesto za izlaganje. Za prijavu i dodatne informacije vezano uz prostor slobodni ste obratiti se Andrijani Jurin na tel. 098/ 565 572 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Publisher:
gradimozadar.hr