tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ZAŠTO GRADITI ZELENO?

11 godina s Vama!

ZAŠTO GRADITI ZELENO?

Pozivamo vas da se pridružite seriji GREEN TALKS-ova koji se odvijaju u rujnu u ZADRU I RIJECI
"Zašto graditi zeleno?" - tema je GREEN TALKS-a o zelenoj gradnji u ZADRU i RIJECI u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.
Kakvi se materijali i tehnologije koriste u zelenoj i održivoj gradnji? Koje zakonske smjernice usmjeravaju na takvu vrstu gradnje te koje proizvode i usluge pritom koristiti? - Odgovore na ova pitanja i sva Vaša pitanja vezana uz ovu temu potražite na GREEN TALKS-u - Zašto graditi zeleno? -  koji se održavaju:
27. rujna 2016. u Zadru od 13.00 do 16.00 sati u Gradskoj knjižnici Zadar, Trg Stjepana Radića 11b, Zadar   -    PROGRAM & PRIJAVNICA
Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS-a je Hrvatska komora arhitekata te Društvo arhitekata Zadra, Grad Zadar i Gradska knjižnica Zadar. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Firestone, Inoutic/ Deceuninck, Fibran Nord, Xypex. Medijski pokrovitelji GREEN TALKS-a su Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

firestone ZAŠTO GRADITI ZELENO?    inouticlogowebsite ZAŠTO GRADITI ZELENO?   fibran ZAŠTO GRADITI ZELENO? xypex ZAŠTO GRADITI ZELENO?
29. rujna 2016. u Rijeci od 13.00 do 16.00 sati u Društvu Arhitekata Rijeka, Ivana Dežmana 2a, Rijeka   -    PROGRAM & PRIJAVNICA
Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS-a je Hrvatska komora arhitekata te Društvo arhitekata Rijeka, Grad Rijeka, Sindikat biciklista. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Wienerberger, Firestone, Inoutic/ Deceuninck,  Fibran Nord. Medijski pokrovitelji GREEN TALKS-a su Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

GREEN TALKS je BESPLATAN za sve sudionike.
Sudjelovanjem možete prikupiti i sate u Programu stručnog usavršavanja - uskoro konačna informacija.

Medijski pokrivaju:


gradimozadarlogonovi ZAŠTO GRADITI ZELENO? webgradnja ZAŠTO GRADITI ZELENO?gradimohr ZAŠTO GRADITI ZELENO?
Publisher:
gradimozadar.hr