tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 NATJEČAJ ZA IZRADU IDEJNOG URBANISTIČKO-ARHITEKTONSKOG RJEŠENJA UREĐENJA GRADSKE TRŽNICE U ZADRU

11 godina s Vama!

NATJEČAJ ZA IZRADU IDEJNOG URBANISTIČKO-ARHITEKTONSKOG RJEŠENJA UREĐENJA GRADSKE TRŽNICE U ZADRU

Tržnica Zadar
Grad Zadar raspisao je natječaj za izradu idejno urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja Gradske tržnice u Zadru. Provoditelj natječaja je Društvo arhitekata Zadar, a početak natječaja je 30. rujna.
Svrha i cilj natječaja je dobivanje najboljeg idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja gradske Tržnice u Zadru. Podjela područja obuhvata prema cilju natječaja je određena s dvije zone: Zona 1 (za realizaciju) i Zona 2 (anketni dio natječaja).

Pravo sudjelovanja imaju sve stručne fizičke ili pravne osobe bez obzira na mjesto sjedišta/prebivališta. Uvjet stručnosti je zadovoljen ako je najmanje jedan autor natječajnog rada ovlašteni arhitekt upisan u Imenik ovlaštenih arhitekata Hrvatske komore arhitekata.

Na natječaju ne mogu sudjelovati: zaposlenici Raspisivača, zaposlenici Provoditelja u slučaju da je provoditelj pravna ili fizička osoba - ured ovlaštenog arhitekta, voditelj natječaja, zamjenik voditelja natječaja, članovi Ocjenjivačkog suda, zamjenici članova, tajnik natječaja, članovi tehničke komisije, izrađivač natječajnog elaborata, stručni savjetnici, kao i njihovi suradnici i srodnici u prvom i drugom koljenu, kao i svi ostali koji bi narušili ravnopravnost natjecatelja ili neovisno odlučivanje ocjenjivačkog suda, ne mogu kao natjecatelji ili ponuditelji sudjelovati u natječaju.

Natjecatelji imaju pravo postavljati pitanja zaključno sa 14. listopada 2016. godine putem elektroničke pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) s naznakom: PITANJA ZA NATJEČAJ – GRADSKA TRŽNICA U ZADRU.

Odgovori će biti objavljeni u Elektroničkom oglasniku javne nabave (EOJN) i na mrežnim stranicama Društva arhitekata Zadra (www.zda.hr) 28. listopada 2016.

Rok za predaju natječajnih radova je 29. studenog 2016. do 12,00 sati u pisarnicu Grada Zadra bez obzira na način dostave.

Ocjenjivački sud, na čijem je čelu prof. Nikola Popić, dipl.ing.arh., dodijelit će ukupno pet nagrada. Prva nagrada je 80 tisuća kuna, ocjenjivački sud može pojedinim radovima dodijeliti pismeno priznanje.
Publisher:
gradimozadar.hr