tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 9. DANI PASIVNE KUĆE U HRVATSKOJ

10 godina s Vama!

9. DANI PASIVNE KUĆE U HRVATSKOJ

9. Dani pasivne kuće u Hrvatskoj
Foto: KPK
Arhitektonski fakultet poziva Vas na sudjelovanje u programu trodnevnog međunarodnog stručnog skupa s izložbom i stručnim obilascima koji će se održati od 11. - 13. studenog ove godine.
Devetu godinu za redom ćemo govoriti o najnaprednijoj energetski visoko učinkovitoj arhitekturi i gradnji energetskog standarda pasivne kuće, odnosno energetskog razreda A+ novogradnje i obnove do "faktora 10".

9. dani pasivne kuće u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i najboljom praksom ostvarenih novih i obnovljenih kuća i zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu u skladu s definicijama novih tipova pasivnih kuća, njihovoj certifikaciji i odnosu prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje.  

Prikazat će se funkcionalno različiti projekti i ostvarenja, promovirati će se novi građevinski materijali i sustavi, instalacijski sustavi i oprema visoke energetske učinkovitosti. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU, modeli investiranja uključujući poticaje i potpore.  

Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po treći put on-line prikazujemo i komentiramo iz regionalnalnih centara.  

Pozivamo stručnjake, nastavnike, studente i učenike, projektante, izvoditelje, proizvođače, izlagače, investitore, banke, predstavnike gradova, županija, lokalne uprave, fondova, udruge i institucije te sve zainteresirane građane na aktivno sudjelovanje, kako bi i 9. dani postigli visoku razinu razmjene i stjecanja novih znanja uz kolegijalno druženje.

Dani pasivne kuće u Hrvatskoj održat će se na Arhitektonskom fakultetu,
Kačićeva 26, Zagreb.

Za raniju prijavu pošaljite pismo s kontaktima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.kpk.hr, www.arhitekt.hr.
Publisher:
gradimozadar.hr