tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 HAUSBAU - JESENSKI BROJ NA KIOSCIMA

11 godina s Vama!

HAUSBAU - JESENSKI BROJ NA KIOSCIMA

91. Hausbau
Foto: Hausbau
Kako jesen obiluje plodovima, tako i jesensko izdanje Hausbau obiluje atraktivnim temama, obiteljskim kućama i savjetima.
Kontrasti i neobične kombinacije na fasadi kuće stvoriti će snažan dojam što se može vidjeti i na obiteljskim projektima koje predstavljamo u glavnoj temi broja. Ljeto je već pomalo iza nas, a kako bi bili spremni za sljedeće, s vlastitim bazenom ispred kuće, pronađite ideju između 6 prekrasnih projekata kuća s bazenom. U ovom broju Hausbau možete pronaći savjete o fasadnim sustavima, sakupljanju kišnice, grijanju na biomasu i gradnji podruma. Tu su i ideje za oblaganje podnih površina, a u EkoIn prilogu pročitajte sve bitne informacije o energetski učinkovitim prozorskim sustavima. Dodatne novitete možete pronaći i u sponzoriranim člancima naših partnera. www.hausbau.hr

Jesenskim brojem, Hausbau ulazi u 15.- tu godinu izlaženja. Ovom prigodom za čitatelje portala gradimozadar.hr pripremili smo tri poklona-dvije godišnje pretplate na magazin Hausbau i jednu godišnju pretplatu na paket naših izdanja: Hausbau, Kuhinje&kupaonice, Bazeni&saune. Prva tri čitatelja portala gradimozadar.hr koja se jave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dobivaju na poklon pretplatu.
Publisher:
gradimozadar.hr