tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 USKORO PRVI KRUG NAGRADNE IGRE PROJEKTA FIESTA

11 godina s Vama!

USKORO PRVI KRUG NAGRADNE IGRE PROJEKTA FIESTA

FIESTA
Foto: gradimozadar.hr
Sredinom listopada održat će se prvi krug nagradne igre kojom se na jedan novi, atraktivan način želi promovirati energetska učinkovitost u kućanstvima s djecom na području Grada Zadra.
U sklopu međunarodnog projekta FIESTA (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima), a čiji je jedan od partnera na provedbi i Grad Zadar, 14. listopada u Gradskoj loži, s početkom u 12 sati, održat će se izvlačenje dobitnika 1. kruga nagradne igre, u koju je uključeno 70-tak do sada prijavljenih obitelji s područja Grada Zadra. Za dobitnike su osigurni kvalitetni i energetski učinkoviti proizvodi.

Fiesta USKORO PRVI KRUG NAGRADNE IGRE PROJEKTA FIESTA
„Prva nagrada je ugradnja Daikin klima uređaja, druga nagrada je perilica A+++, treća je sušilica za robu istog energetskog razreda, od ostalih nagrada tu su dva odvlaživača, tri električna bojlera za toplu vodu“, nabraja Lana Hudetz, energetska savjetnica i pomoćnica na projektu.

Provedba preko dva milijuna eura vrijednog projekta započela je u listopadu 2014. i trajat će do 30. rujna 2017. godine. Cilj projekta je ušteda energije u kućanstvima s djecom promjenom njihovog ponašanja na način da učinkovitije koriste svoje sustave grijanja i hlađenja, kao i poticanje da koriste one energetski učinkovitije. Projektom će na području Grada Zadra biti obuhvaćeno ukupno 160 obiteljskih kućanstava.

Fiesta_1 USKORO PRVI KRUG NAGRADNE IGRE PROJEKTA FIESTA
„ Uz promotivne materijale, edukativni DVD za najmlađe i magnet termometar, svi koji se prijave dobit će besplatnu energetsku analizu doma koja uključuje izvještaj sa savjetima o uštedi te poklon set za uštedu energije, a koji se sastoji od tri LED žarulje, produžnog kabla, trake za brtvljenje i perlatore. S ovim setom jedna obitelj može ostvariti uštedu od oko 30 posto, odnosno 1000 kWh uštede, što je do 2000 kuna godišnje“, naglašava Hudetz.

O drugom krugu izvlačenja prijavitelji će biti pravovremeno obaviješteni, poručuju iz Grada Zadra.
Publisher:
gradimozadar.hr