tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 GIESSE I SCHLEGEL NA BAU 2017

11 godina s Vama!

GIESSE I SCHLEGEL NA BAU 2017

Schlegel Windows
Foto: Schlegel
Kompetentna tržišna snaga u industriji prozora i vrata.
GSG International i Schlegel International će se po prvi puta zajedno predstaviti na sajmu BAU 2017 - štand B1.115. "Izložba u Münchenu je važna platforma za industriju koju svakako treba posjetiti. Iz tog razloga želimo iskoristiti priliku i predstaviti naše renomirane brendove jedan pored drugog ", objašnjava Will Spaninks, marketing menadžer u Schlegel International.

thumbnail_CHIC_hinge GIESSE I SCHLEGEL NA BAU 2017

Na sajmu BAU 2017 biti će predstavljeni noviteti. Giesse-a nova NP Ultra kvaka i NP Ultra ručica za prozor s bravicom za sistemske kuće, kao i CHIC - skriveni sustav šarnira za prozore. Kvake se mogu primijeniti na vratima a ručice na zaokretnim i otklopno zaokretnim prozorima od aluminija sa smanjenim prednjim dijelom profila. Unatoč minimalističkom dizajnu, bez rozete, oba proizvoda garantiraju istu stabilnost i performanse kao tradicionalne kvake i ručice s rozetom. Osim toga, ručica za prozor s ugrađenom bravicom pruža veću sigurnost za krajnjeg korisnika.,

thumbnail_CHIC_hinge3 GIESSE I SCHLEGEL NA BAU 2017
Schlegel je revidirao svoju cjelokupnu paletu brtvila. Da bi zadržali lakši pregled i raznolikosti proizvoda za kupce, tvrtka predstavlja novu kompletnu Poly-Bond brošuru.

thumbnail_Giesse_NP_Ultra_window_handles GIESSE I SCHLEGEL NA BAU 2017


Širok asortiman proizvoda i jaka prisutnost u Europi

U ožujku GSG International(GIESSE) i Schlegel International(Schlegel) spojene su u Schlegel International. Giesse je prisutan kroz prodaju u više od 90 zemalja. Kao globalni igrač, matična kuća Tyman PLC-a, zajedno sa Schlegel-om i brtvilima, sada ima snažni i dobro poznati brand okova za industriju vrata i prozora. Katalog Giesse sadrži više od 8.000 proizvoda s više od 100 registriranih patenata. Kao rezultat toga, tvrtka ne samo da je proširila svoju proizvodnu tehnologiju, nego je također ojačala svoju prisutnost u Europi. Specijalist za brtvila, kao i za okove za vrata i prozore sada upravlja europskim proizvodnim pogonima u Njemačkoj, Italiji i Velikoj Britaniji. Schlegel International također ima prodajne urede u Argentini, Brazilu, Kini, Francuskoj, Grčkoj, Indiji, Španjolskoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

thumbnail_Schlegel_Poly-Bond_Dust-Plug_Alu_Sliding_Window GIESSE I SCHLEGEL NA BAU 2017
Proizvodi se prodaju pod brandovima Schlegel i Giesse za stambenu i poslovnu primjenu diljem svijeta. Will Spaninks dodaje: "Naša skupina kupaca uključuje poznate sistemske kuće, velike i male proizvođače vrata i prozora kao i distribuciju kroz veleprodajne kanale. Pružamo rađeno po mjeri ponudu za svaku ciljanu skupinu".

thumbnail_Schlegel_Poly-Bond_Fin-Pile_Alu_Sliding_Window GIESSE I SCHLEGEL NA BAU 2017
Tvrtka je u mogućnosti snabdljevati kupce koji su uključeni u proizvodnju prozora i vrata s certificiranim i brendiranim komponentama visoke kvalitete.

  • GSG International(GIESSE) i Schlegel International(Schlegel) – udružuju štand na sajmu BAU 2017

  • Giesse je brand za okov (namijenjen prvenstveno za vrata i prozore od aluminija), Schlegel je brand za brtve (u svim mogućim sektorima)

  • Giesse novosti: nova NP Ultra kvaka, nova NP Ultra ručica s bravicom i novi sustav skrivenih šarnira CHIC

  • Schlegel novosti: potpuno renovirana gama četkica i brtvi, nova Poly-Bond brošura


Za više informacija: www.schlegel.com | www.giesse.it|

Publisher:
gradimozadar.hr