tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 3. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

11 godina s Vama!

3. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

FOS
Foto: Magnolija d.o.o.
3. Forum obiteljskog smještaja održava se od 15. do 17.11.2016. u Sportskoj dvorani Višnjik u Zadru.
end 3. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA
Pridružite se najvećem nacionalnom skupu obiteljskog smještaja i svih koji prate globalne trendove. S predstavnicima institucija raspravite aktualnu problematiku – komunalne naknade, RTV pristojba, ZAMP, spomenička renta, porezi i ostalo što opterećuje poslovanje.

Brojni izlagači predstavit će najbolje domaće proizvode i usluge specijalizirane za obiteljski smještaj u sklopu izložbe Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam te imate priliku izravno se umrežiti s potencijalnim partnerima i dogovoriti suradnju.

Poseban gost bit će ministar turizma Gari Cappelli koji će govoriti o budućnosti obiteljskog smještaja Hrvatske. Pridružit će se i Carlos Villaro Lassen, glavni tajnik European Holiday Home Association koji će dati smjer razvoja obiteljskog smještaja u Europi te međunarodni stručnjak Tim Clancy koji će prezentirati UN platformu za održivi razvoj - Via Dinarica.

Hrvatska turistička zajednica predstavit će karakteristike obiteljskog smještaja, učinke nove platforme e-visitor i planove za 2017.g., a Booking.com, Novasol i Google otkrit će kako do veće konkurentnosti i još uspješnijeg poslovanja.

I ove godine HGK nagrađuje najbolje u akciji Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku, a naši vjerni partneri nagrađuju najsretnije sudionike Foruma.

Turističke zajednice i udruge će predstaviti projekte koji dokazuju da je pametno i kvalitetno upravljanje destinacijom - poluga obiteljskog smještaja, a čut ćemo i kako do bespovratnih potpora za ruralni turizam. I na kraju, zaključke Foruma dat će Nedo Pinezić, predsjednik Zajednice obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Sudjelovanje je besplatno, samo trebate prijaviti se:

Vidimo se na svečanom otvorenju FOS-a u utorak, 15.11. u 15 sati. Dobrodošli u Zadar!

Posebne ponude za noćenja u obiteljskom smještaju i hotelima imate na: http://fos.hgk.hr/.

Publisher:
gradimozadar.hr