tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 AKCIJA KUPUJMO HRVATSKO U ZADRU - HRVATSKI PROIZVOD  ZA HRVATSKI TURIZAM

11 godina s Vama!

AKCIJA KUPUJMO HRVATSKO U ZADRU - HRVATSKI PROIZVOD  ZA HRVATSKI TURIZAM

Kupujmo hrvatsko
Foto: Keramika Modus
Akcija Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam, 16. i 17. studenoga u Sportskoj dvorani Višnjik.
Hrvatska gospodarska komora tijekom 2016. nastavlja svoju dugogodišnju nacionalnu akciju specijaliziranim projektom Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam, koji će se održati 16. i 17. studenoga 2016. u sportskoj dvorani Višnjik, u Zadru.

end AKCIJA KUPUJMO HRVATSKO U ZADRU - HRVATSKI PROIZVOD  ZA HRVATSKI TURIZAM
Ovogodišnja turistička sezona bila je iznimno uspješna prema pokazateljima broja turističkih dolazaka i noćenja. U prvih devet mjeseci 2016. godine Hrvatsku je posjetilo 15 milijuna turista, a ostvareno je 87 milijuna noćenja. Zadar je izabran kao mjesto održavanja akcije budući da postaje sve značajnija destinacija na turističkoj karti Hrvatske, čemu u prilog ide i osvojena titula Najbolje europske destinacije za 2016. godinu prema izboru portala European Best Destinations.

Akciji Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam  pridružit će se i ključni predstavnici iz područja djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni dionici. U sklopu prvog dana održat će se gospodarski forum na kojem će sudjelovati panelisti iz svih ključnih resora koji pridonose hrvatskom gospodarstvu.

keramika_modus_cersaie_19336.jpg AKCIJA KUPUJMO HRVATSKO U ZADRU - HRVATSKI PROIZVOD  ZA HRVATSKI TURIZAM
U sklopu akcije Kupujmo hrvatsko predstavit će se i Keramika Modus iz Orahovice, jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica. Upoznajte se s njihovim asortimanom na štandu 63. dvorana Višnjik i izaberite najljepše keramičke pločice za svoj novi projekt u turizmu.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Hrvatska gospodarska komora će za sve izlagače osigurati odaziv hotelskih lanaca sa Zadarskog područja, malih i obiteljskih hotela, hostela, kampova, obiteljskog smještaja, ugostitelja i drugih pružatelja usluga u turizmu. Projekt Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam“ održat će se paralelno i na istoj lokaciji s trećim Forumom obiteljskog smještaja. Cilj je Foruma obiteljskog smještaja okupiti i educirati pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu te ih vrlo intenzivno umrežiti s proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj, a predviđa se do 1.500 sudionika iz cijele Hrvatske.

Ulaz je besplatan.
Publisher:
gradimozadar.hr