tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI

11 godina s Vama!

LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI

Luksuzne rezidencije
Foto: Dogus Croatia
Prvi Hyattov hotel u Hrvatskoj i na Jadranskoj obali pridonijet će pozicioniranju Hrvatske kao destinacije za luksuzni odmor i poslovna putovanja, dok će rezidencijalni dio lokalitetom i arhitekturom predstavljati luksuznu stanogradnju.
Dogus Croatia i Hyatt Hotels Corporation u proljeće 2019. godine planiraju otvoriti Hyatt Regency Zadar Maraska, prvi hotel pod Hyattovim brendom u Hrvatskoj. Uz hotel, Dogus grupa će izgraditi 115 luksuznih rezidencija te komercijalni dio s ekskluzivnim trgovinama, restoranima i cafe barovima. Ulaganje u hotel, rezidencije i popratne sadržaje vrijedno je 100 milijuna eura. Odabir izvođača radova za ovaj projekt mogao bi biti pozivni.

Hyatt_budui_izgled LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI
Rezidencijalni dio, koji će od proljeća 2017. krenuti u prodaju, sastojati će se od dva objekta s ukupno 115 luksuznih stambenih jedinica površine od 38 do 185 m2, a eksterijer je inspiriran modernim linijama dizajna i arhitekture marina, te dizajnom modernih jahti.

Hyatt_i_rezidencija LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI
Cijena kvadrata će se kretati oko 3500 eura.

Maraska_zgrada LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI
Hyatt Regency Zadar Maraska isticat će se dizajnom arhitekta Borisa Podrecce koji spaja povijest i modernu arhitekturu. Uz 130 luksuznih soba i apartmana, hotel će gostima ponuditi jedan od najljepših spa i welness centara u Hrvatskoj, otvoreni i zatvoreni bazen, moderno opremljen konferencijski centar te restorane i barove.

hyatt_rezidencije_i_trgovaki_centar LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI
„Želeći naglasiti monumentalnost i ljepotu stare zgrade Maraske, novu strukturu smo razdvojili u dva povezana dijela, stvarajući na taj način mediteranski tripartito. Ujedno, budući da se hotel nalazi uz park, željeli smo ga uklopiti uz postojeći okoliš te smo osmislili terasasto uređen zeleni dio, a tranziciju između arhitektonskih struktura i okolnog zelenila postigli smo staklenim svodom unutar kojeg se nalazi dio restorana s unutarnjim vrtom te bazen“, naglasio je Boris Podrecca, autor arhitektonskog rješenja.

novi_izgled LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI
Uređenje interijera povjereno je britanskoj tvrtki DeSallesFlint, specijaliziranoj za dizajn hotela i rezidencija, koja je već opremila nekoliko Hyattovih hotela širom svijeta. „Ideja je bila stvoriti uzbudljivi dizajn koji će odražavati bogatu povijest zgrade Maraske i moderan, dinamičan pristup koji spaja staro i novo. „Moderna nostalgija“ je izraz koji priča priču o dizajnu interijera budućeg hotela, slaveći povijesno nasljeđe zgrade Maraske s projekcijom modernog stila života pod utjecajem mediteranske senzibilnosti i suvremenog glamura“, izjavio je Simon Flint, suosnivač tvrtke DeSalllesFlint.

trg LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI
Komercijalni dio će sadržavati tri restorana, Yacht Club, dječji klub, četiri trgovine i supermarket. Viktor Udženija, osnivač tvrtke VUAD i autor rješenja rezidencijalnog i komercijalnog dijela rekao je kako „arhitektonsko rješenje komercijalnog dijela također vuče inspiraciju iz dizajna jahti, ali i zastava koje vijore na vjetru. Dinamična struktura koja izgleda kao da je u pokretu, naglašena je prirodnim kamenom, bogato izrezbarenim u valovitoj formi. Na taj je način postignuta tekstura u kamenu koja formira mekane trake koje obavijaju cijeli objekt“.

Trgovaki_centar LUKSUZNI REZIDENCIJALNI DIO U SKLOPU HOTELA HYATT OD PROLJEĆA 2017. U PRODAJI
Publisher:
gradimozadar.hr