tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novi Zoo'o ProAnimal bežični usisivač

11 godina s Vama!

Novi Zoo

Foto: BOSCH
Novi Zoo'o ProAnimal.
Bez kabela. Vrlo snažan.
Za učinkovito odstranjivanje životinjskih dlaka.
Bežični ručni usisivači uvijek su pri ruci kada je to potrebno, a novi Zoo'o ProAnimal Bosch je posebno dobro prilagođen tome. Boschev  Zoo'o ProAnimal bežični ručni usisivač, čisti jednako temeljito kao ostali modeli usisivača iste nazivne snage. Zahvaljujući dokazanoj SensorBagless ™ tehnologiji u kombinaciji s visokim performansama, postiže rezultate čišćenja usporedive s žičanim usisivačima na svim vrstama podova.

Fleksibilan i lagan

Zoo_athlete_pro_animal Novi Zoo'o ProAnimal bežični usisivačSvojom težinom od tri kilograma, Bosch Zoo'o ProAnimal je lagan, a niskim težištem i uravnoteženom ergonomijom sjedi savršeno u ruci. Štoviše, vrlo je lako manevrirati s njime zahvaljujući dodatku fleksibilne mlaznice. Njime se može jednostavno manevrirati i doseći udaljene kutove ispod sofa i ormara. Pošto nema kabela o kojem morate brinuti, možete ga koristiti na mjestima na kojima nema utičnica. Činjenica da se može pohraniti uredno u sobi tijekom punjena  još je jedan plus. 

Nedvojbeno: Bosch litij - ionska tehnologija

Sada se provjerena Bosch litij-ionska tehnologija, koja se koristi u Boschevim električnim alatima i e-biciklima, nalazi i u usisavačima. Baterija je vrlo cijenjena, ne samo zbog svog dugog vijeka trajanja i visokih performansi, već i zato što omogućuje uređaju da odradi dugi vremenski period - do 60 minuta bez prekida. Kada je punjenje potrebno, baterija se napuni do 80 posto nakon samo tri sata. Tri stupnja elektroničke zaštite pouzdano sprječavaju: prekomjerno punjenje, pregrijavanje i duboko pražnjenje. [ Vrijeme rada ovisi o razine odabrane snage.

Za uspješno usisavanje nije potrebna vrećica 

Zoo_pro_animal_usisiav Novi Zoo'o ProAnimal bežični usisivač

Kad bežični usisivač uđe u domaćinstvo, on je upotrebljavan puno češće od konvencionalnog usisivača - to je potvrđeno istraživanjima potrošača. Bežični usisivač Bosch Zoo'o ProAnimal ne samo da dobro usisava, već je jednostavno i njegovo održavanje. Novi Zoo'o ProAnimal je akumulatorski ručni usisivač koji se može pohvaliti s provjerenom SensorBaglessTM tehnologijom. SensorControl funkcija praćenja značajno smanjuje potrebnu razinu održavanja jer se filtri na usisivačima bez vrećice moraju redovito čistiti kako bi se osigurala optimalna učinkovitost čišćenja. No, iskustvo pokazuje da su mnogi korisnici čistili filtre prekasno, stoga je njihov usisivač radio na niskoj razini većinu svog radnog vijeka - to je slučaj i s ručnim usisavačima i tradicionalnim modelima za usisavanje podova. U novom Bosch Zoo'o ProAnimal, međutim, SensorControl sustav upozorava kada je potrebno filtar očistiti.  Zahvaljujući moćnoj centrifugalnoj sili, zrak je odvojen od prašine, čak i prije nego padne na filtar. Većina prašine završi u kutiji, a ne u filteru, zadržavajući potrebnu razinu održavanja na minimumu. Nema naknadnih troškova jer su inovativni dugovječni Bosch filtri perivi i ne moraju se mijenjati. Spremnik za prašinu je također vrlo lako ukloniti i prazniti. Bežični usisavač Zoo'o ProAnimal nudi vrhunsku učinkovitost i temeljito čišćenje bez dodatnih troškova za vrećice i filtre - tijekom cijelog životnog vijeka uređaja.

Bez kabela: visoke performanse i dugo vrijeme rada zahvaljujući Bosch litij-ionskoj bateriji od 25,2V
Bez vrećice u usisivaču: SensorBaglessTM Tehnologija za vrhunske performanse čišćenja
Bez naknadnih troškova zahvaljujući perivom filtru
Publisher:
gradimozadar.hr