gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 

YTONG Porobeton d.o.o.
YTONG Porobeton d.o.o.

Opis

Ytong porobeton d.o.o. član je internacionalnog koncerna Xella Baustoffe GmbH, Njemačka, sa sjedištem u Zagrebu. U portfoliu hrvatske tvrtke Ytong porobeton d.o.o. zastupljeni su brandovi Ytong i Multipor koji su diljem Hrvatske krajnjim kupcima dostupni u svim bolje opskrbljenim trgovinama građevinskim materijalom i DIY centrima.

Elementi Ytong sustava najbolji su izbor za energetski učinkovitu, niskoenergetsku i pasivnu gradnju objekata od temelja do krova: termoblokovi, zidni blokovi, protupotresni zidni blokovi, zidne ploče, ploče, "U" i "L" elementi, Ytong strop, tankoslojni mort, Ytong alati i pričvrsni pribor.

Informativna cijena

Servis kupaca za informacije o Ytong proizvodima i uslugama, mogućnostima nabave i načinu gradnje Ytong sustavom, dostupan je klijentima u uredovno vrijeme, od ponedjeljka do petka, od 08:00 do 16:00 sati.

Specifičnosti

Ytong je jedinstven građevinski materijal koji je iznimno toplinski izolativan, a ujedno lagan i nosiv. Preporuča se izgradnja vanjskih zidova debljine 40 cm, čime se štedi energija za grijanje ili hlađenje objekta i do 50% u odnosu na klasično građene kuće.

Ytong građevinski elementi idealni su za energetski učinkovito, ekonomično i brzo zidanje kompletne konstrukcije obiteljskih kuća. Uz korištenje suvremenih arhitektonskih projekata i kvalitetnu ugradnju Ytong elemenata, svaka kuća postaje ugodan dom! 

Više na www.gradnjakuce.com

karakteristike

 +385 1 2700 140
 WEB

Kontakt podaci

Kontakt osoba: gđa Irena Imširović

Adresa:
Kovinska 4a/IV
10090, Zagreb
OIB:
04521042869

Tel:
0800 7000 (Besplatni)
Mob:
01/ 34 36 800
Website:

Lokacija

Pregledano: 2878
Objavljeno: 31.05.2017.