gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 
geront_cover-3 Geront d.o.o.


Geront d.o.o.

Kontakt

Opis

Vrtni centar Geront d.o.o.


Usluge

Hortikultura - uzgoj i prodaja biljaka

Krajobrazna arhitektura - projektiranje

Uređenje i održavanje vrtova

Navodnjavanje - projektiranje, izrada i održavanjeproizvodnja_home-min Geront d.o.o.Vrtni centar Geront započeo je proizvodnju sadnica 2000.godine i vrlo brzo došao među vodeće proizvođače sadnog materijala u Hrvatskoj, nudeći uvijek visoko kvalitetni asortiman po pristupačnim cijenama.


Od samog početka, glavni cilj i osnova daljnjeg razvoja u Rasadniku Geront je kako proizvodnja kvalitetnog sadnog materijala, tako i zadovoljstvo kupaca, dok se posebna pažnja poklanja zdravstvenom stanju mladih biljaka. Smatramo da je kvalitetna sadnica osnovna pri podizanju višegodišnjih nasada, čija trajnost, kvaliteta i rodnost uvelike ovisi o sadnom materijalu.

Voditelj proizvodnje je Mate Žanić, dipl.ing.agr sa dugogodišnjim iskustvom u rasadničarstvu. 

Proizvodnja sadnica zasniva se na 30 ha otvorenih površina i 1 ha staklenika. Proizvodimo visokokvalitetni sadni materijal, sukladno pravilima struke koristeći suvremene metode uzgoja. 

Proizvodnja voćnih sadnica kao i plantažni uzgoj trešanja na preko 20 ha smještena je u Baštici i Smilčiću, Zadarskog zaleđa.

Proizvodnja sadnica maslina i agruma nalazi se u Kaštelima. 

Naš VRTNI CENTAR nudi bogatu ponudu ukrasnog bilja za vaše vrtove i okućnice, i veliki izbor voćnih sadnica, sadnica maslina i agruma. 

Vrtni centar nalazi se u staklenicima na staroj Kaštelanskoj cesti u Kaštel Štafiliću,  te u gospodarskoj zoni Murvica (Zadar).

U ponudi vrtnog centra nalaze se sezonsko cvijeće, trajnice, ukrasni grmovi, začinsko i aromatično bilje, te egzotično ukrasno bilje. Zahvaljujemo na posjeti naših stranica i radujemo se budućoj suradnji, na obostrano zadovoljstvo. 

Pozivamo Vas da se i sami uvjerite u kvalitetu sadnica te saznate više o tehnologiji proizvodnje posjetom našem rasadniku u Kaštel Novom.

Dostavu sadnicu vršimo po zahtjevu i potrebi kupaca našim dostavnim vozilom (područje Splita, Šibenika i Zadra - besplatno) ili putem dostavnih službi čija cijena ovisi o težini, volumenu i udaljenosti po cijeloj Hrvatskoj i šire. 

Uvažavamo sve prigovore na reklamaciju sadnica, rješavajući eventualne pogreške u najkraćem mogućem roku kako bi i na taj naćin dokazali da nam je kupac na prvom mjestu i da stojimo iza kvalitete i kvantitete naših proizvoda.


 +385 99 3333-884    rasadnik-geront.hr

Kontakt podaci

Adresa: Vrtline bb
Poštanski broj: 23000
Grad/Mjesto: Zadar , 23000
Županija: Zadarska
OIB: 41961147415
Tel: +385 99 3333-884
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Lokacija

Pregledano: 949
Objavljeno: 24.10.2017.