tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Objedinjeni sustav upravljanja najmom smještajnih jedinica

11 godina s Vama!

Objedinjeni sustav upravljanja najmom smještajnih jedinica

Iskoristite mjesec dana besplatnog korištenja myRent sustava za objedinjeni sustav upravljanja najmom apartmana
Korištenjem myRent sustava možete zaboraviti na papire, bilježnice i razne excel tablice te se u potpunosti posvetiti svojim gostima. Vođenje svakodnevnih aktivnosti prilikom najma neće više biti tako komplicirano i riješiti ćete se puno nepotrebne administracije.

Channel manager

MyRent je također i channel manager koji povezuje vaše smještajne kapacitete sa preko 90 aktivinh prodajnih kanala, kao što su: Booking.com, Airbnb, Traum ferienwohnungen i mnogi drugi.

Sve rezervacije napravljene u myRentu se automatski sinkroniziraju sa svim drugim prodajnim kanalima bez stresa i bez dodatnog rada.

Lustica-Bay-interiors-1 Objedinjeni sustav upravljanja najmom smještajnih jedinicaMyRent objedinjuje eVisitor, Booking.com, airbnb i druge sustave u jedinstveni sustav upravljanja

MyRent također nudi mogućnost spajanja sa drugim sustavima kako ne bi morali dodatno prepisivati iste podatke. Sustav nudi integraciju sa: Vladinim portalima (kao što je eVisitor), ERP-om, CRM-om i sličnim drugim financijskim sustavima.

Neke od glavnih funkcionalnosti myRenta su: sinkronizacija sa booking portalima, jednostavno izdavanje računa, povijest podataka, analitika i statistika podataka, sinkronizacija sa vladinim i financijskim sustavima te odlična podrška.

Za početak provjerite da li Vam myRent odgovara bez rizika, bez troška i uz pomoć izvrsne tehničke podrške jer je myRent potpuno besplatan 30 dana. 

Besplatna prijava se može napraviti na linku reg.my-rent.net, a možete ih kontaktirati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem kontakt obrasca na web stranici my-rent.net.
Publisher:
gradimozadar.hr