tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Objedinjeni sustav upravljanja najmom smještajnih jedinica
Objedinjeni sustav upravljanja najmom smještajnih jedinica

Iskoristite mjesec dana besplatnog korištenja myRent sustava za objedinjeni sustav upravljanja najmom apartmana
Korištenjem myRent sustava možete zaboraviti na papire, bilježnice i razne excel tablice te se u potpunosti posvetiti svojim gostima. Vođenje svakodnevnih aktivnosti prilikom najma neće više biti tako komplicirano i riješiti ćete se puno nepotrebne administracije.

Channel manager

MyRent je također i channel manager koji povezuje vaše smještajne kapacitete sa preko 90 aktivinh prodajnih kanala, kao što su: Booking.com, Airbnb, Traum ferienwohnungen i mnogi drugi.

Sve rezervacije napravljene u myRentu se automatski sinkroniziraju sa svim drugim prodajnim kanalima bez stresa i bez dodatnog rada.

Lustica-Bay-interiors-1 Objedinjeni sustav upravljanja najmom smještajnih jedinicaMyRent objedinjuje eVisitor, Booking.com, airbnb i druge sustave u jedinstveni sustav upravljanja

MyRent također nudi mogućnost spajanja sa drugim sustavima kako ne bi morali dodatno prepisivati iste podatke. Sustav nudi integraciju sa: Vladinim portalima (kao što je eVisitor), ERP-om, CRM-om i sličnim drugim financijskim sustavima.

Neke od glavnih funkcionalnosti myRenta su: sinkronizacija sa booking portalima, jednostavno izdavanje računa, povijest podataka, analitika i statistika podataka, sinkronizacija sa vladinim i financijskim sustavima te odlična podrška.

Za početak provjerite da li Vam myRent odgovara bez rizika, bez troška i uz pomoć izvrsne tehničke podrške jer je myRent potpuno besplatan 30 dana. 

Besplatna prijava se može napraviti na linku reg.my-rent.net, a možete ih kontaktirati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem kontakt obrasca na web stranici my-rent.net.
Publisher:
gradimozadar.hr