tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 IZDALI SMO PRVI TISKANI GRADIMOZADAR MAGAZIN

11 godina s Vama!

IZDALI SMO PRVI TISKANI GRADIMOZADAR MAGAZIN

PRVI TISKANI GRADIMOZADAR MAGAZIN
Foto:
Također smo naišli i na pesimistična dobacivanja poput "dosta je više vas mladih i vaših novih pokretanja, znate koliko sam već takvih mladih viđao". Svoj primjerak magazina možete preuzeti na kiosku u ul. Borelli 4 (urarska radnja Hofman) te u kafićima: Porat, The Bar, Lotus, Point i restoranu Giardin.

Vratimo se sad na pojašnjenje za sve vas koji još posve ne razumiju što mi radimo. GradimoZadar je portal koji funkcionira kao podrška organizaciji svih onih segmenata koji će vam biti potrebni kada se upuštate u neki oblik gradnje/obnove. Želimo vam neprestano donositi sav onaj sadržaj koji vam je potreban kada se informirate o svojim projektima. Bila to kupnja novog usisavača za određenu vrstu poda ili kompletan projekt izgradnje turističkog kompleksa, mi ćemo se potruditi da na jednom mjestu dobijete rješenje za vaše dileme. Zato slobodno šaljite svoja pitanja, kako bismo ih proslijedili stručnjacima za to područje te vas i sve ostale čitatelje informirali o bitnim stvarima. Naravno uvijek postoje i oni upiti koji samo provociraju, pa zadržavamo pravo neodgovaranja na takve.

 

Također ukoliko krećete u realizaciju vaših projekata, možete se javiti nama da vam sve organiziramo s našim pouzdanim suradnicima ili poslati zahtjev za ponudu te dopustiti svim tvrtkama da vam se slobodno javljaju. Molimo vas ovim putem da budete što precizniji prilikom sastavljanja zahtjeva za ponudu kako biste mogli dobiti i što precizniji odgovor. Na žalost ne možemo uvažiti vaše nepotpune zahtjeve kao ni one koji ne navode vaše ime, prezime i kontakt telefon. Probajte razumjeti da zaposlenici ozbiljnih tvrtki većinu vremena provode na terenu i zapravo koriste nedjelju i blagdane za odgovaranje na ponude. Mi smo ovdje također i za njih te ćemo ih nastojati zaštiti koliko možemo da odgovaraju onda kad je to stvarno potrebno.

GradimoZadar magazin će periodično izlaziti kako biste mogli u miru čitati stručan i zanimljiv sadržaj koji će stvarati upravo naši suradnici arhitekti, građevinari, energetičari, proizvođači i prodavatelji. A sav taj sadržaj biti će naknadno objavljen i na našim stranicama.

 I za kraj nadamo se da smo vas zainteresirali i da vam se sviđa naš novi izgled koji ćemo s vremena na vrijeme izmjenjivati osluškujući upravo vaše potrebe dragi naši korisnici.

 

S poštovanjem 

Andrijana Jurin