tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva

11 godina s Vama!

Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva

Foto: gradimozadar.hr
Održani 12. po redu Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva s više od 1000 sudionika
Više od 1000 sudionika prisustvovalo je dvanaestima po redu danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva koji su se tradicionalno održavali u hotelu Ambasador u Opatiji od 08. do 10. lipnja 2017. godine. 

IMG-20170612-WA0000 Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva
Predsjednica RH i MGIPU pokrovitelji skupa

Dani su se održavali pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

-S osobitim zadovoljstvom, i ove godine, prihvaćam pokroviteljstvo nad Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Uvjerena sam kako će ovaj stručni skup omogućiti sudionicima plodonosnu razmjenu znanja i iskustva te pridonijeti afirmaciji i razvoju građevinske struke-, kazala je u svom dopisu Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Dani Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva
gradimozadar.hr medijski je pokrovitelj skupa

Jedan od medijskih pokrovitelja bio je i gradimozadar.hr.

Prvi dan skupa započeo je dodjelom nagrada Kolos, te panel diskusijom predstavnika ministarstva i čelnih građevinskih institucija i tvrtki u sklopu kojeg je postavljen niz konstruktivnih kritika i prijedloga za budućnost građevinskog sektora u RH, a koji će se u skoro vrijeme i dodatno analizirati te dati na prijedlog Ministarstvu.

12._Dani_inenjera_4 Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva
Zaključci sa panel diskusije biti će predloženi Ministarstvu

Petak i subota prošli su nizom vrijednih i edukativnih predavanja. Od energetske učinkovitosti, konstrukcija, zaštite od požara, hidrotehnike, potresa i procijena vrijednosti nekretnina do predavanja posvećenih građevinskim inženjerima koji su u struci ostavili značajan trag, poput Nenada Bićanića i Jure Radića.

12._Dani_inenjera_8 Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva
Predavanje posvećeno Juri Radiću bilo je jedno od posjećenijih

Ovaj stručni skup jednako je vrijedan i zbog brojnih prilika za druženje i razmjenu iskustva prilikom organiziranih ručkova, kava te završne svečane večere koje kolege koriste kao jedinstvenu priliku za godišnjim susretom na već dobro poznatoj lokaciji hotela Ambasador. 

IMG-20170612-WA0001 Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva
Svečana večera uz bazen

HKIG se zahvaljuje pokroviteljima, sponzorima, izlagačima, predavačima i svim ostalim sudionicima na odazivu i doprinosu uspješnom održavanju 12. Dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Odaziv gotovo 1000 sudionika potvrđuje da je ovaj skup prepoznat kao prigoda za okupljanje te raspravu i razmjenu mišljenja o temama od zajedničkog interesa. 

12._Dani_inenjera_9 Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva
Dani se tradicionalno održavaju u hotelu Ambasador

Nastavljajući dosadašnju tradiciju organizacijski odbor Vas poziva da već sada rezervirate vrijeme od 14. - 16. lipnja 2018. za sudjelovanje na 13. Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Više o pojedinim temama sa Skupa čitajte u idućim izdanjima GZD magazina.
Publisher:
gradimozadar.hr