tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Talijanska izvrsnost u izradi Euromobil kuhinja

11 godina s Vama!

Talijanska izvrsnost u izradi Euromobil kuhinja

Foto: Euromobile
Tehnološki know-how i umjetnički rad stvaraju umjetnička kuhinjska djela, pazeći na održivost materijala i okoliš
Euromobil kuhinje dzajnirane su i proizvedene kao jedinstveni komadi u opremanju dnevnih boravaka i kuhinja već više od 45 godine. Konstano unapređenje, tehnološki razvoj i kvalificirano osoblje, dio su vještine i uspjeha Euromobile kuhinja. 

Posebna oznaka Euromobil kuhinje je ekološka održivost. Sve su eko-ploče izrađene od drvenih čestica s niskim emisijama formaldehida, a pakiranje se može 100% reciklirati.

Euromobil_Detail_1_Custom Talijanska izvrsnost u izradi Euromobil kuhinja

Elegantna kolekcija kuhinjskog namještaja ističe se inovativnošću i tehnologijom, savršenom ravnotežom između koncepta industrijske proizvodnje, modernog korištenja automatizacije i proizvodnje začinjene umjetnošću stvarajući jedinstveni mix značajki koje Euromobil projekte čine prepoznatljivim i ekskluzivnim.

Kod Euromobile kuhinja iza svakog se najmanjeg detalja krije kvaliteta, koja nije vidljiva na prvu, ali se otkriva kroz funkcionalnost. Tako je stražnji panel debljine 4mm, šarke trostruko pomične, profinjeni mehanizmi za otvaranje zidnih elemenata…

Euromobil kuhinjski namještaj dizajniran je i izrađen prema sigurnosnim kriterijima u skladu s propisanom ergonomijom i kompletno je proizveden u Italiji prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti. Svi modeli su ispitani i certificirani prema specifičnim UNI EN 14749 standardima za kuhinjski namještaj.
Publisher:
gradimozadar.hr