tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Grohe blue prezentacija u Tkalči

11 godina s Vama!

Grohe blue prezentacija u Tkalči

Foto: gradimozadar.hr
Topla, hladna, gazirana a uz sve to još i filtrirana voda je koja protječe iz Grohe blue slavine
U Zagrebu je 05.10.2017. održana prezentacija Grohe blue sustava, čija je osnovna funkcija filtrirati zadržavajući sve važne minerale iz vode, dok nadogradnja pruža mogućnosti postavljanja funkcije ekstra hlađenja i mineralizairanja. Sve to kreće se po preporučenoj cijeni od 3000 kn za filtriranu vodu u kompletu sa slavinom, do 13000 kn (ovisno o prodavatelju) želite li kupiti kompletan sustav sa svim dodatnim funkcijama.

Grohe_blue_8 Grohe blue prezentacija u Tkalči
Grohe blue prezentacija pobudila je veliki interes javnosti

Filter koji može filtrirati ukupno 600 l vode ili trajati godinu dana (ovisno opet o načinu uporabe) možete zamjeniti izdvojivši oko 80-90 eura.

Ako pak želite da voda koju pijete iz slavine sadrži i pojačanu dozu magnezija, u ponudi je nastavak koji će filtrirati do 400l takve vode.

Slavina Grohe blue može se podesiti na funkciju protjecanja obične vode pa sve do filtrirane mineralizirane pritiskom samo jednog tipkala.

Po čemu je ovaj sustav poseban doznali smo i od Kevina Kovácsa predstavnika tvrtke Grohe koji je specijalno za ovu prigodu došao iz Mađarske.

Kovcs_Kevin Grohe blue prezentacija u Tkalči
Kevin Kovács

-Filteri proizvođača BWT su sastavnica ovog sustava koji se u konačnici sastoji od kutije visine 40ak cm koja se vrlo jednostavno ugradi u prostor ispod slavine.

Glavna uloga filtera je redukcija najsitnijih komponenti kamenca. Važno je znati da mi u Mađarskoj, kao i Vi u Hrvatskoj možemo piti vodu iz slavine, jer ona nije nezdrava. No, ovaj filter osim što otklanja štetne tvari ipak zadržava korisne minerale, radi kojih je voda vrlo važna. Voda s dodatkom magnezija osim što je dobra za zdravlje pritom je također i ukusnija. BWT filteri koriste aktivni karbon, koji ujedno reducira i hormone iz vode. 

Cijena ove vode je niža od kupovne u dućanu, a osim toga pruža vam i određeni komfor budući da ne morate prenositi teška pakiranja u vaš dom. Kao dodatan motiv tu je i održivost proizvoda, budući da je za proizvodnju i kasnije recikliranje jedne litre ukupno potrebno potrošiti sedam litara vode, a kod Grohe blue sustava dobivate litru za litru.

Za lakoću korištenja tu su dvije strane upravljanja slavinom, standardna ručka kojom ćete pustiti običnu vodu i tipkalo s lijeve strane kojim odabirete vodu po Vašoj želji.