tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Promocija zimskog gzd magazina

11 godina s Vama!

Promocija zimskog gzd magazina

Novi broj GZD magazina je izašao te će ga građani i posjetitelji Zadra moći preuzeti na Narodnom trgu 23.12. i 27.12. od 10 do 12 h. Magazin će se također moći preuzeti i na kiosku Boreli 4.
Kako i zašto energetski obnavljati višestambene zgrade? Kako ćemo projektirati od 1.1.2018.? Zašto je podno grijanje možda i najbolje rješenje? Samo su neka od pitanja na koja odgovor daju stručni suradnici gzd magazina.

Pročitajte i razgovore sa: Špelom Videčnik, profesoricom na Harvardu, dobitnikom nagrade Shinkenchiku Krešimirom Damjanovićem, Branislavom Škoro, dobitnikom nagrade Kolos za konstrukciju Muzičke akademije, Hrvojem Njirićem o projektu zadarske tržnice i urbanizmu te županom zadarske županije Božidarom Longin.

U magazinu također potražite informacije o sustavima odvodnje, toplinskoj izolaciji, ponudu kvalitetnih i dizajnerskih vrata kao i ponudu akcijskih proizvoda.

Gzd magazin izlazi tri puta godišnje već tri godine, te besplatno stiže na adrese svih zainteresiranih čitatelja, a prvi ga kao i svih dosadašnjih godina dobivaju građani i ostali posjetitelji Zadra.

Kako se od samog početka gzd portal i gzd magazin profilirao stručnim temama, upravo to je prepoznala i najvjernija publika; građevinari, arhitekti, te svi ostali sudionici u graditeljskom procesu.

Ovo izdanje kao i do sada donosi razgovore sa sveučilišnim profesorima i drugim stručnjacima s područja graditeljstva, urbanizma, arhitekture i krajobrazne arhitekture, koji kao i obično pružaju stručne savjete ali i relevantne informacije o vlastitim projektima.
Publisher:
gradimozadar.hr