tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Predavanje na temu talijanske arhitekture i izložba urbanog krajobraza

11 godina s Vama!

Predavanje na temu talijanske arhitekture i izložba urbanog krajobraza

U utorak i srijedu u popodnevnim će se satima na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu održavati zanimljivo predavanje i izložba na temu talijanske arhitekture i urbanog krajobraza
U utorak 6.3.2018. na Arhitektonskom će fakultetu, na adresi fra Andrije Kačića Miošića 26, s početkom u 18 sati gostovati talijanski prof. Livio Sacchi. Tema predavanja će biti moderna talijanska arhitektura i njen utjecaj na oblikovanje budućnosti, novija ostvarenja poznatih talijanskih arhitekata te nedavna arhitektonska ostvarenja u Etiopiji.

Livio Sacchi poznati je talijanski arhitekt i profesor na arhitektonskom fakultetu G. d’Annunzio, Chieti–Pescara; predsjednik Europana Italije; te savjetnik sekcije arhitekata Rima, a osim toga je i autor knjige arhitektonska ostavštvina u Etiopiji.

U srijedu, 7.3.2018. s početkom u 18.30 otvara se izložba talijanskog urbanog krajobraza. Izložbu organiziraju talijanski institut za vanjsku trgovinu, talijansko udruženje arhitekata, projektanata, pejsažnih athitekata i konzervatora te Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Izložba će biti otvorena sve do 21.3.2018.

livio_sacchi Predavanje na temu talijanske arhitekture i izložba urbanog krajobraza

talijanska_krajobrazna_arhitektura Predavanje na temu talijanske arhitekture i izložba urbanog krajobraza
Publisher:
gradimozadar.hr