tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 4. Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije

11 godina s Vama!

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije
Vrijeme održavanja: 14.03.2018.   /   Rok prijave: 12.03.2018.
Županijska komora Zadar organizira četvrti Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije koji će se održati 14. ožujka, u 10 sati, u koncertnoj dvorani Kneževe plače, na adresi Poljana Šime Budinića 3.

Regionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) regionalni je skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, koji razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Na ovogodišnjem forumu kojemu je partner OTP banka d. d. održat će se panel-rasprava o aktualnim problemima koji opterećuju poslovanje obiteljskog smještaja, predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati te sve ostalo što vlasnicima obiteljskog smještaja može pomoći u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranom turističkom tržištu. Održat će se i B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu online obrascem u nastavku. Rok za prijave je 12. ožujka

Više

Publisher:
gradimozadar.hr