tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Energetska učinkovitost vodilja obnove Excelsiora

11 godina s Vama!

Energetska učinkovitost vodilja obnove Excelsiora

Hansgrohe
U sofisticiran i moderan interijer preuređenih kupaonica hotela Excelsior odlično su se uklopile elegantne Hansgrohe dizajnerske miješalice
Pozitivni komentari gostiju te uglednih turističkih platformi poput TripAdvisora i booking.com-a te portala specijaliziranih za putovanja, potvrdili su opravdnost ulaganja od 80 milijuna kuna u temeljitu obnovu dubrovačkog hotela Excelsior, pri čemu se vodilo računa o estetici, ali i uštedi vode, dragocjene u ljetnim mjesecima.

Upravo zahvaljujući pozitivnim ocjenama gostiju koji su pohvalili novitete, hotel Excelsior u vlasništvu kompanije Adriatic Luxury Hotels, visoko se smjestio na top ljestvicama najboljih hotela u Hrvatskoj prema recenzijama korisnika TripAdvisora i booking.com-a.

ALH_HotelExcelsiorDubrovnik_Classic_Room_Tower2 Energetska učinkovitost vodilja obnove Excelsiora

Da je investicijom koja je uključila temeljite izmjene na svim smještajnim jedinicama (158 soba i apartmana) i dio interijera hotela, kreiran sofisticiran hotel suvremenog, nenametljivog dizajna koji nudi udobnost smještaja, ali i naglašava povijesne elemente i arhitekturu ranog 20.stoljeća, u svojim su recenzijama naglasili turistički novinari uglednih stranih magazina Forbesa i britanskog Telegrapha.

"Naš koncept renoviranja usredotočen je ne samo na visoke standarde dizajna, već i na odgovorno korištenje resursa. Zato smo odlučili koristiti hansgrohe miješalice i tuševe za kupaonice. Integrirana EcoSmart tehnologija tvrtke Hansgrohe pomaže nam da smanjimo potrošnju vode i energije do 60 posto“, objasnio je g.Lukša Rašica, direktor investicija, informatike i tehničkog održavanja kompanije Adriatic Luxury Hotels.


SVE VIŠE GOSTIJU TRAŽI “ZELENI PRISTUP“

Naime, nakon obnove, sve hotelske kupaonice opremljene su tuševima i miješalicama hansgrohe, njemačkog premium branda u proizvodnji sanitarne opreme.

4_ALH_HotelExcelsiorDubrovnik_Deluxe_Suite_Tower_bathroom_night Energetska učinkovitost vodilja obnove Excelsiora

U sofisticiran i moderan interijer preuređenih kupaonica hotela Excelsior odlično su se uklopile elegantne Hansgrohe dizajnerske miješalice Talis S, koje su se pokazale kao savršen dodatak udobnim, samostojećim kadama. Istovremeno, funkcionalnost i slobodu kretanja omogućile su zidne miješalice Talis S na zidu iznad umivaonika.

3_ALH_HotelExcelsiorDubrovnik_Deluxe_Room_Tower_bathroom Energetska učinkovitost vodilja obnove Excelsiora

Funkcionalnost upotrebe i užitak tuširanja, gostima omogućuje hansgrohe Crometta S 240 nadglavni tuš promjera 24cm koja se može nagnuti sukladno individualnim potrebama. Ručni tuš hansgrohe Croma Select S Vario korisniku osigurava tri vrste vodenog mlaza: nježni kišni, intenzivni idealan za ispiranje šampona i izrazito snažan kišni mlaz.

U Hansgrohe grupi izražavaju zadovoljstvo što se i luksuzni dubrovački hotel Excelsior pridružio listi poznatih svjetskih hotela koji su svoje povjerenje poklonili njihovim proizvodima.


VIŠE OD 500 MEĐUNARODNIH NAGRADA ZA DIZAJN

ALH_HotelExcelsiorDubrovnik_Classic_Room_Tower_bathroom_detail Energetska učinkovitost vodilja obnove Excelsiora

Poslovnu filozofiju održivog razvoja, naime, sve više prepoznaje i primjenjuje hotelijerski sektor budući da “zelenim“ pristupom mogu ne samo smanjiti troškove, unaprijediti poslovanje i povećati profite, nego i izaći u susret rastućem broju korisnika koji sada traže ekološki održive hotele, uključujući i sve usluge u njima. Tako je na stranom tržištu u porastu broj međunarodnih kompanija kojima je održivost preduvjet suradnje s hotelom i apsolutni kriterij kod izbora mjesta odsjedanja svojih gostiju.

Tvrtka Hansgrohe razvija rješenja koja ujedinjuju izvanredan dizajn, ekološke standarde, dugotrajnu kvalitetu i pametna rješenja za maksimalnu jednostavnost korištenja te individualnog podešavanja sukladno potrebama korisnika i veličini prostora u kojima su instalirani.

O kvaliteti, estetici i inovativnosti hansgrohe proizvoda najbolje svjedoče brojne međunarodne nagade. Zahvaljujući angažmanu svjetskih dizajnerskih imena – proizvodi Hansgrohe grupe (miješalice, tuševi i sustavi za tuširanje) u međuvremenu su dobili više od 500 nagrada za dizajn te se smatraju proizvodima koji redovno definiraju trendove i postavljaju standarde.

2_ALH_HotelExcelsiorDubrovnik_Presidential_Suite_Tower_bathroom Energetska učinkovitost vodilja obnove Excelsiora
Publisher:
gradimozadar.hr