tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Hrvoje Krapanić i Kemal Lojo novoizabrani članovi Upravnog odbora HSZG

11 godina s Vama!

Hrvoje Krapanić i Kemal Lojo novoizabrani članovi Upravnog odbora HSZG

HRVATSKI SAVJET ZA ZELENU GRADNJU
Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizirao je 07. ožujka 2018. godine redovnu godišnju sjednicu Skupštine gdje je okupio članstvo udruge s ciljem izbora dva nova člana Upravnog odbora za buduće jednogodišnje razdoblje.
Redovnu godišnju sjednicu Skupštine otvorila je Petra Škevin, Predsjednica UO-a HSZG-a, istaknuvši postignuća HSZG-a u periodu od prošle do aktualne sjednice Skupštine te zahvalu operativnom timu.

Izvršni direktor HSZG-a, Dean Smolar, izvijestio je predstavnike članova o aktivnostima provedenim u  periodu od Generalne skupštine održane 22. ožujka 2017. godine sve do ovogodišnje sjednice Skupštine te je prezentirao i financijsko izvješće za 2017. te financijski plan za 2018. godinu.

Nakon predstavljanja nominiranih kandidata, predstavnika članova HSZG-a, članovi Skupštine su tajno glasovali i time potvrdili novi sastav članova u Upravnom odboru Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju za
razdoblje od 1 godine.

VEĆINSKIM BROJEM GLASOVA, NA SKUPŠTINI SU ODABRANA DVA NOVA PREDSTAVNIKA UPRAVNOG ODBORA I TO KAKO SLIJEDI:

HRVOJE KRAPANIĆ, DIPL.ING.STROJ., DAIKIN HRVATSKA D.O.O.
KEMAL LOJO, DIPL.ING.STROJ., DANFOSS D.O.O.


Dok ostatak Upravnog odbora iz prethodnog, ali još uvijek aktualnog mandata, čine:

Mr. sc. Petra Škevin, dipl.ing.arh, HPB Nekretnine d.o.o.
Dr. sc. Vlasta Zanki, dipl.ing.stroj., HEP ESCO d.o.o.
Arn Willems, mag. psych., GTC Nekretnine Zagreb d.o.o.
Goranka Tropčić Zekan, dipl.ing.stroj., Klimaproing d.o.o.
Daniel Domini, mag.oec., Saint-Gobain građevinski proizvodi Hrvatskad.o.o.
Mr. sc. Hrvoje Kvasnička, dipl. ing. građ., MRICS, Bricmore d.o.o.
Mario Opačak, mag. oec., Vaillant d.o.o.
Danijela Poljak, univ.spec.oec., HŽ Infrastruktura d.o.o.
Sandro Vlačić, dipl. ing. građ., Rockwool d.o.o.


Ispred REA Sjever, Boris Kuharić, voditelj projekata, prezentirao je projekt PROMINENT MED - tijek i trenutačni status projekta. Također, održao je prezentaciju na temu „Transformacija dječjeg vrtića putem javne nabave inovacija", kojom je istaknuo problematiku montažnih vrtića te predstavio novi pristup javnoj nabavi.

„Kroz rad s članicama Svjetskog savjeta za zelenu gradnju I državama članicama EU, shvaćamo da smo prepoznati kao jedan od najboljih primjera malih država na mnogim poljima održivog gospodarstva i zelene gradnje. HSZG se pokazao kao najuspješnija organizacija u regiji, ali i kao najveća organizacija ovog tipa u Hrvatskoj te danas sa svojih 116 članica predstavlja nezaobilaznu kariku u dijalogu između javnog, akademskog i realnog sektora u području zelene gradnje i održivog gospodarstva. Međutim, to nas ne treba opustiti, jer cilj je još jako daleko i samo dodatnim zajedničkim naporima možemo i moramo postizati više. Čestitam novim članovima UO Hrvoju Krapaniću, Daikin Hrvatska d.o.o. i Kemalu Loji, Danfoss d.o.o., radujemo se zajedničkoj suradnji i novim uspjesima", ističe Dean Smolar, izvršni direktor.

HRVATSKI SAVJET ZA ZELENU GRADNJU / CROATIA GREEN BUILDING COUNCIL
Publisher:
gradimozadar.hr