tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Prvi dojam je važan!

11 godina s Vama!

Prvi dojam je važan!

Vlasnici kuća na Mediteranu sve više brinu o izgledu okućnica, a ulaz u kuću i garažu prvo je što se primijeti. Kako biste ostavili nabolji prvi dojam, sada možete uskladiti nova automatska garažna vrata s ulaznim kućnim vratima i to po promotivnim cijenama!

Promotivne cijene za visokokvalitetna garažna i ulazna vrata 

 
I ove godine, njemački proizvođač Hörmann pripremio je odličnu ponudu garažnih i ulaznih vrata visoke kvalitete po pistupačnim cijenama. Prilika je to za svakoga - garažna čelična vrata Hörmann RenoMatic s pogonom po promotivnoj cijeni već od 4.899 kn dolaze u tri različite boje i tri dekora. Za sigurniji prolaz, vrata je moguće dodatno opremiti i vrhunskom BiSecur bežičnom tehnologijom.
U ponudi su i ulazna kućna vrata Thermo65 dostupna po posebnoj promotivnoj cijeni već od 9.499 kn. Ova vrhunska čelično-aluminijska ulazna vrata debljine 65 mm dolaze u šest motiva s izborom tri boje i tri dekora, protuprovalnom zaštitom RC 2 klase, te vanstandardnim dimenzijama bez nadoplate.
 
S vrijednošću toplinskog koeficijenta 0,87 W/(m²•K), Thermo65 vrata ukazat će na dobru toplinsku izolaciju. Kako biste se u vlastitom domu osjećali sigurno i zaštićeno, vrata su također serijski opremljena zaključavanjem u pet točaka.

Za ulazna vrata za stanove tu su i Thermo46 vrata sa višestrukim protuprovalnim zaključavanjem, toplinskom izolacijom U-1,2W/(m2/K) od 5.999 kn.

  

Wrzburg009_X_compressed Prvi dojam je važan!

  

Ušteda do 30% 

   

Bez obzira na odabrani stil gradnje, sigurni smo da ćete upravo u ovoj ponudi pronaći sve što ste zamislili.

 


Siguran kao RenoMatic

Pripazili ste da u garaži nema hrđavih i oštrih artikala, starog ulja ili klimavih drvenih ormara. Jeste li provjerili svoja garažna vrata?

 
Upravo obitelji s djecom i unucima trebaju učiniti onaj korak više kako bi spriječile sve potencijalne opasnosti. Provjerili smo kakve su sigurnosne značajke bitne i što nam RenoMatic garažna vrata mogu ponuditi.

 
Automatsko zaustavljanje motora: sigurno zaustavlja vrata kod nailaska na neočekivane prepreke kao što su osoba, tricikl ili čak automobil u pokretu. Ova postavka standardna je opcija kod RenoMatic garažnih vrata i ne naplaćuje se dodatno. Vrata su konstukcijski napravljena tako da pružaju zaštitu tijekom podizanja i spuštanja, pa možete biti sigurni da se nestašni prstići neće prignječiti.

 
Ova garažna vrata imaju izvrsne sigurnosne značajke za zaštitu vaše obitelji, a potvrđuju se i kroz vrlo dobru toplinsku izolaciju. RenoMatic garažna vrata odgovaraju visokim zahtjevima Europske norme 13241-1 po kojoj su ispitana i odobrena.

 


Zahvaljujući odličnim tehničkim rješenjima i kvaliteti materijala, Hörmann nudi 10 godina jamstva na sva sekcijska vrata i 5 godina na Hörmann motore.

 
Sve komponente vrata i motora tvrtka Hörmann samostalno osmišlja, razvija i testira prije nego krenu u slobodnu prodaju, a posebno velika važnost pridodaje se razvijanju smart sistema bez kojih više ne možemo zamisliti prosječno domaćinstvo.

  

Dodatnu prednost donosi vrhunski BiSecure sustav

 
Automobilska industrija napravila je veliki iskorak u pogledu sigurnosti kopiranja bežičnih signala ključeva automobila. Smatramo kako je jednako bitno na isti način zaštititi i mjesto gdje automobile parkiramo i gdje su bez nadzora – u našim garažama. Sa Hörmann BiSecur postupkom daljinskog zaključavanja možete biti sigurni kako nitko neće kopirati vaš bežični signal. Stabilnost dometa najbitnija je kod ovakvih sustava, jer omogućava upravljanje vašim vratima i onda kad ih nemate u vidokrugu. BiSecur bežični sustav će vam dati potvrdu statusa kretanja garažnih vrata, bila ona otvorena ili zatvorena te mogućnost zadavanja komande za upravljanje. Tehnologija je ispitana i provjerena od strane stručnjaka za sigurnost na Sveučilištu Ruhr u Bochumu.

 

DSJ5689_021213 Prvi dojam je važan!

 

Putem besplatne BiSecur aplikacije instalirane na pametnom telefonu ili tabletu možete jednostavno kontrolirati i upravljati trenutnim položajem vaših garažnih, dvorišnih i ulaznih vrata – doslovno sa bilo kojeg mjesta unutar kućne bežične mreže. Veza se postavlja jednostavno putem WLAN-a, tako da ovu postavku možete koristiti i kad niste kod kuće.

  

Dva koraka do savršene izolacije - Hörmann LPU67 THERMO

 
Svatko tko gradi ili obnavlja zna da je dobra izolacija doma važna. Ne samo da štedi energiju, već i koristi novčaniku i okolišu. Hörmann proširuje svoju ponudu sa sekcijskim garažnim vratima LPU 67 Thermo s izvrsnim izolacijskim performansama.

 


Ovo je izvrsna ponuda za investitore koji iz raznih razloga žele održati stabilnu, visoku temperaturu zraka u garaži. Pored dobre izolacije zidova i stropova uz stambeni dio i izolacijska vrata između garaže i kuće, važno je obratiti pozornost na ograničavanje gubitka topline kroz površinu garažnih vrata. U ovoj situaciji idealno su rješenje LPU 67 Thermo vrata, sastavljena od čak 67 mm debelih panela s toplinskom mostom. Muško-ženski utori završetaka panela onemogućavaju protjecanje zraka između panela i tako čine savršen tijesno zatvoreni sustav.

 
Osim izoliranja prostora, veoma je važno planirati i ventilaciju garaže. Održavanje niskog stupnja vlažnosti prostora garaže ponekad je zamršeno jer se uvjeti mijenjaju obzirom na godišnje doba. Hörmann LPU 67 Thermo vrata imaju senzor vlažnosti zraka koji omogućava da se vrata automatski odškrinu kako bi propustila sav vlažni zrak izvan garaže i spriječila stvaranje korozije. Ventilacija se odvija putem posebnog sustava na panelima vrata, samo u gornjoj zoni tako da životinje i nečistoće ne mogu prodrijeti unutar garaže. To zovemo pametnim vratima.

 

Hörmann Hrvatska

Publisher:
gradimozadar.hr