tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Najava - Što je dobra arhitektura?

11 godina s Vama!

Najava - Što je dobra arhitektura?

Foto: MoMA
Glavni kurator odjela za dizajn i arhitekturu MoMA dolazi u Zagreb

Martino Stierli, glavni kurator odjela Philip Johnson za arhitekturu i dizajn u Muzeju morderne umjetnosti u New Yorku, gostuje na konferenciji o razvoju nekretnina.

Petnaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina održava se 14. i 15. svibnja 2019. u hotelu Esplanade u Zagrebu. Osim već spomenutog Stierlia, neke od važnijih tema konferencije su i proslava jubileja, 15 godina GTC grupe u Hrvatskoj te prezentacija njihovih projekata. 

 

Andrew Dalgleish, veleposlanik Velike Britanije i sjeverne Irske, uvaženi je gost konferencije. Zanimljive će biti i prezentacije značajnih projekata poput Elektrane Battersea, Royal docks te londonskog festivala arhitekture. 

 

Održati će se i veliki paneli na temu: Zašto je Beč već devetu godinu za redom proglašen najugodnijim gradom za život na svijetu? Te panel o Europskoj banci za obnovu i razvoj. 

 

Konferencija će ove godine ugostiti više od 100 predavača iz 12 država. Na ukupno više od 20 sati programa na 20 panela održati će se 12 sati intenzivnog networkinga.

 

Na konferenciju se možete prijaviti ovdje.

 

Program konferencije =>

Publisher:
gradimozadar.hr