tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Odabran novi upravni odbor HSZG-a

11 godina s Vama!

Odabran novi upravni odbor HSZG-a

Foto: HSZG
Članstvo HSZG-a na Skupštini odabralo 11 novih kandidata u Upravni odbor na mandat od 2 godine

Na nedavno održanoj redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju odabran je novi upravni odbor HSZG-a. 

 

Redovnu godišnju sjednicu Skupštine otvorila je Petra Škevin, Predsjednica UO-a HSZG-a, istaknuvši postignuća HSZG-a u periodu od prošle do aktualne sjednice Skupštine te zahvalu operativnom timu. Izvršni direktor HSZG-a, Dean Smolar, izvijestio je predstavnike članova o aktivnostima provedenim u periodu od Generalne skupštine održane 07. ožujka 2018. godine sve do ovogodišnje sjednice Skupštine. Goranka Tropčić Zekan, rizničar, prezentirala je i financijsko izvješće za 2018. te financijski plan za 2019. godinu. Svi prisutni na redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine prihvatili su, u cijelosti, izvješća iz uvodnih govora; usvojen je financijski plan, plana rada te je potvrđen mandat direktora Deana Smolara.

 

godinja_sjednica Odabran novi upravni odbor HSZG-a

 

Na redovnoj godišnjoj Sjednici skupštine bilo je prisutno preko 50 članova Udruge HSZG, gdje su birani kandidati za 11 (jedanaest) pozicija unutar Upravnog odbora. Na sjednici Skupštine najprije su se predstavili nominirani kandidati, njih ukupno 15 (petnaest) za 11 (jedanaest) mjesta u Upravnom odboru. Nakon što su se svih 15 (petnaest) nominiranih kandidata, predstavnika članova HSZG-a, osobno predstavila sudionicima sjednice redovne Skupštine, članovi Skupštine su tajno glasovali i time potvrdili novi sastav članova u Upravnom odboru Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju za razdoblje od 2 godine i to redom kako slijedi:

 

1. Predsjednica:                            Mr. sc. Petra Škevin, dipl.ing.arh, HPB Nekretnine d.o.o.

2. Potpredsjednica:                       Dr. sc. Vlasta Zanki, dipl.ing.stroj., HEP ESCO d.o.o.

3. Potpredsjednik:                         Arn Willems, mag. psych., GTC Nekretnine Zagreb d.o.o.           

4. Rizničar:                                    Goranka Tropčić Zekan, dipl.ing.stroj., Klimaproing d.o.o.

 

Članovi:

5.            Mirela Budojević, mag.oec., Zagrebačka banka d.d.

6.            Daniel Domini, mag.oec., Saint-Gobain građevinski proizvodi Hrvatska d.o.o.

7.            Hrvoje Krapanić, dipl.ing.stroj., Daikin Hrvatska d.o.o

8.            Josip Marohnić, dipl. iur., Odvjetničko društvo Marohnić, Tomek & Gjoić d.o.o.

9.            Dubravko Ponoš, mag. ing. el. techn. inf., MBA, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH

10.          Sandro Vlačić, dipl. ing. građ., Ytong porobeton d.o.o.

11.          Mr.sc. Mihaela Zamolo, dipl.ing.građ., Hrvatska komora inženjera građevinarstva    

 

U okviru Skupštine, Mihaela Zamolo, voditelj projekta, prezentirala je projekt: „Razvoj profesionalnih kompetencija za zelenu gradnju – CPD4GB“ CPD4GB, tijek i trenutačni status projekta. Projekt sadrži inovativan pristup u rješavanju problema ciljanih skupina koji uključuje dvije komponente inovativnosti - novi pristup učenju i uključivanje novih sadržaja učenja o zelenoj gradnji u visokoškolske obrazovne programe, a cilj projekta je povezivanje organizacija civilnog društva s fakultetima Sveučilišta u Zagrebu kako bi se razvio interdisciplinarni neformalni obrazovni program namijenjen studentima diplomskih studija i osigurao naraštaj mladih stručnjaka s potrebnim profesionalnim kompetencijama za rad na području zelene gradnje.

 

Dodatno, članstvu HSZG-a dodijeljene su zahvalnice zbog iznimnog doprinosa zelenoj gradnji, održivoj energiji, infrastrukturi i mobilnosti. 

Publisher:
gradimozadar.hr