tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kolaboracijska platforma VOLUM3

11 godina s Vama!

Kolaboracijska platforma VOLUM3

Razvijena platforma koja pruža jednostavna poslovna rješenja za arhitekte, proizvođače proizvoda i materijala i investitore

Volum3 d.o.o. realizirao je projekt komercijalizacije inovativnog softverskog rješenja pod nazivom: „Kolaboracijska platforma Volum3“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija. Službeno predstavljanje projekta za uzvanike održati će se 30. travnja u dvorani 3, Kaptol Boutique Cinema kina u Zagrebu.

 

Ukupna vrijednost projekta je 2.055.206,39 kn, dok je iz Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, operativnog programa Konkurentnost i kohezija za njegovu realizaciju dodijeljeno bespovratnih sredstava u iznosu od 1.473.953,00 kn. Projekt je proveden u razdoblju od 01.11.2017. do 01.05.2019. i sastojao se od 4 elementa: dovršetak i prilagodba razvijanog proizvoda zahtjevima tržišta, komercijalizacije proizvoda, promidžbe i vidljivosti te upravljanja projektom i administracije.

 

Mentori na projektu su bili hrvatski arhitekti s više od 20 godina iskustva u vođenju i realizaciji milijunskih projekata, pretvaranju inovativnih ideja u stvarnost te upravljanju timovima, Saša Begović, Silvije Novak i Tatjana Grozdanić Begović.

 

Projekt je imao za cilj stavljanje na tržište proizvoda koji predstavlja apsolutnu novost, uvelike olakšava realizaciju arhitektonskih projekata, skraćuje vrijeme provedbe te bitno smanjuje troškove svih timova na projektu. Razvijena platforma omogućava digitalnu transformaciju arhitektonskih projekata – projektiranje, izvođenje, opremanje i nadzor. Svi nacrti i projektna dokumentacija su aktualni i dostupni sa svih uređaja, a zahvaljujući modulu za kreiranje zadataka, dodijeljeni zadaci su vidljivi direktno na nacrtima. Modul „Katalog proizvoda“ daje ovoj platformi bitnu konkurentnu prednost pred ostalima na tržištu. Radi se o velikoj bazi aktualnih materijala i proizvoda koje arhitekt može direktno uvrstiti na projekt te jednim klikom kreirati knjigu specifikacija povezanu s troškovnicima i planom prostorija.

 

Razvijena platforma pruža jednostavno poslovno rješenje za arhitekta, proizvođača proizvoda i materijala i za investitora. Klijenti će dobiti kvalitetniju i povoljniju uslugu, a lokalna zajednica će imati koristi od povećanja gospodarske aktivnosti.

 

Više o razvoju projekta može se saznati na službenoj web stranici: www.volum3.com.

 

svi_zajedno Kolaboracijska platforma VOLUM3

Publisher:
gradimozadar.hr