tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Predavanje u Zadru - nzeb projektiranje

11 godina s Vama!

Predavanje u Zadru - nzeb projektiranje

Saznajte kako, na primjeru e4 kuće, pravilno projektirati i izvesti projekt prema nZEB standardima

Wienerbergerov, drugi po redu, Spring City Tour – predavanje namijenjena arhitektima i projektantima održava se 14.5. od 15:30 do 19:00 u Zadru, u Kneževoj palaći.  Ove godine biti će predstavljen koncept e4 – Wienerbergerov koncept zgrada gotovo nulte energije koji odgovara zahtjevima Europske direktive 20-20-20.

 

Prva e4 kuća u Hrvatskoj gradi se u zagrebačkim Remetama, a na projektu, uz Wienerberger sa Semmelrockom i Pipelife-om, sudjeluju partneri VELUX, Knauf Insulation, Bosch, Baumit te Građevinski Fakultet u Zagrebu i arhitektonski ured Arhitektura Vinski.

 

Svi partneri ovog projekta vodeći su stručnjaci u svojim područjima, a imaju i jednu zajedničku misiju - sagraditi kuću sa 4 "e" - ekologija, ekonomija, energija i, ne manje važno - emocije.

 

Pridružite se predavanju u Zadru i saznajte kako, na primjeru e4 kuće, pravilno projektirati i izvesti projekt prema standardima nZEB. Uz spomenute partnere, predavanje će održati i Doc.dr.sc. Bojan Milovanović, dipl.ing.građ. (mag.ing.aedif.) sa Građevinskog fakulteta u Zagrebu te Matija Vinski, dipl.ing.arh iz Vinski Arhitekture.

 

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete ovdje

Publisher:
gradimozadar.hr