tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Građevinarstvo nije bauk! Saznajmo nešto više o temi čitajući novo izdanje gradimozadar.hr besplatnog magazina

11 godina s Vama!

Građevinarstvo nije bauk! Saznajmo nešto više o temi čitajući novo izdanje gradimozadar.hr besplatnog magazina

gradimozadar.hr
Foto: gradimozadar.hr
U srijedu 09.12.2015 na Narodnom trgu započela je četverodnevna promocija besplatnog Gradimozadar.hr magazina. Sljedećeg dana u četvrtak, magazin će se dijeliti u sklopu sajma u Benkovcu, u petak u Biogradu te u subotu ponovno u Zadru na Trgu Petra Zoranića.

U novom broju donosimo intervju s Irenom Ćosić, direktoricom Zračne luke Zadar, koja nam u iskrenom razgovoru otkriva zašto Zadar nema još veći broj touroperatera?

Vladimir Macan zanimljivim naslovom Dvoja vrata ukazuje na presjek između veličine aktualnog projekta, koji se očituje tek kroz obnovu postojećih Vrata Sv. Krševana, u odnosu na buduće planove potpunih urbanističkih promjena dijela grada Jazine tzv. Vrata Zadar.

Roko Pešušić ovoga puta zaokružuje trodijelnu priču o Geodetskom projektu, a ovlašteni serviser Filip Babić objašnjava što je sve potrebno uraditi za pravilno održavanje sustava grijanja.

Predstavljen je i studentski projekt idejnog rješenja i uopće ideje izgradnje Poljoprivredne škole u Zemuniku donjem.

Ove i mnoge druge teme, koje nastaju u angažmanu naših suradnika građevinara, inženjera, geodeta, arhitekta do dizajnera čitajte u novom broju gradimozadar.hr magazina, a moći ćete ga preuzeti i na kiosku Borelli 4.