tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Red Dot Awards 2019: “Najbolji od najboljih“ su AXOR Edge i hansgrohe Rainfinity

11 godina s Vama!

Red Dot Awards 2019: “Najbolji od najboljih“ su AXOR Edge i hansgrohe Rainfinity

Dvije „Best of Best“ Red Dot nagrade za najbolji dizajn proizvoda u 2019. dodijeljene su proizvodima Hansgrohe grupe. Stručni žiri “najboljima od najboljih“ proglasio je nove kolekcije za tuširanje AXOR Edge i hansgrohe Rainfinity.

„Čast nam je što smo primili obje „Best of Best“ nagrade. Zajedno s našim renomiranim partnerima, Phoenix Designom, apsolutno smo fokusirani na visokokvalitetne proizvode izvanrednog dizajna i čim boljeg korisničkog iskustva“, rekao je Jan Heisterhagen, potpredsjednik za upravljanje proizvodima u Hansgrohe grupi.

  

hpr01944_compressed Red Dot Awards 2019: “Najbolji od najboljih“ su AXOR Edge i hansgrohe Rainfinity

 

Nagrađeni AXOR Edge koji dizajnerski potpisuje dugogodišnji partner tvrtke Hansgrohe Jean-Marie Massaud, predstavlja simbiozu geometrijskih tijela i ultra precizne izrade. AXOR Edge dostupan je za umivaonik, kadu, bide i termostatske module za tuš kao i u četiri završne obrade (površine u poliranoj zlatnoj optici, poliranoj bronci, poliranom crvenom zlatu i poliranom crnom kromu).

  

AXOR_Edge_Washbasin_Faucet_Structured_with_Basin_2_compressed Red Dot Awards 2019: “Najbolji od najboljih“ su AXOR Edge i hansgrohe Rainfinity

 

“Best of Best“ linija tuševa hangrohe Rainfinity zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, elegantnom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti - prema mišljenju stručnog žirija - diktira novi trend u poimanju kupaonice. Zbog konkavnog oblika i inovativne zidne veze, konvencionalna ruka tuša postaje suvišna, što Rainfinity čini trendseterom. Vizualno dojmljiv izgled kupaonici daju moderna površina u elegantnoj, mat bijeloj završnoj površini i suvremeni grafit jednostavno strukturiranog mlaznog diska.

 

 

Logo_Red-dot-design-awards.jpg_HR-hr Geberit AquaClean Sela dobitnica je prestižne Red Dot nagrade

Publisher:
gradimozadar.hr