Neki od najboljih regionalnih stručnjaka na konferenciji

Foto: Sfera
Osma međunarodna znanstveno stručna konferencija ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge'' okupit će neke od najboljih stručnjaka s područja regije

Neki od najboljih regionalnih stručnjaka na konferenciji ''Sfera 2019:Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge'' okupljenima će održati predavanje:

 

  • prof. dr. Salihbegović Amira; Arhitektonski fakultet Sarajevo,
  • Emeritus arhitekture Branislav Mitrović; Studio MITARH,
  • Igor Grozdanić i Sanja Galić Grozdanić; Studio NONSTOP,
  • Amir Vuk Zec; Studio Zec,
  • Nikola Novaković; Studio Enforma iz Crne Gore,
  • Vedran Pedišić iz Arhitektonskog ureda Sangrad, kao i mnogi drugi 

 

Konferencija će se održati 30. i 31.10.2019. godine u Sarajevu u Hotelu Hills. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem web stranice: https://fasadnisistemi.sfera.ba/

 

Na konferenciji će se prikazati noviteti, regulative i standardi s područja materijala za fasadne sisteme. Konferencija će na jednom mjestu okupiti struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije, te sudionicima ponuditi mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj organizacije ovakvih okupljanja, ističu iz kompanije Sfera.

 

Konferenciju je podržalo više od dvadeset tvrtki koje aktivno djeluju u ovom području, a organizacija ovakvih događaja moguća je isključivo uz podršku realnog sektora.

 

Sponzori i partneri će putem prezentacija i izložbenog dijela ponuditi sve neophodne informacije, te predstaviti novitete i trendove u domenu fasadnih i ventilirajućih sistema.

 

Sponzori konferencije su: Sika BH, Knauf, RÖFIX, Terrasit Insulation, Krug d.o.o. i ROCKWOOL; dok su partneri i izlagači: Baumit, Austrotherm, Eps Laštro, Tehnomarket, Bh Alumil, Valpaint, IGM Visoko, Knauf Insulation i Fibran, kompanija Kompozitni materijali, te Metal Tehnologija, Mališić Home & Decor, BSP International, Bio Plus, te kompanija Bis Tip sa brendom Lunos.

 

Drugi dan konferencije održat će se i panel diskusija na temu konferencije u kojoj aktivno sudjeluju svi izlagači, predavači i gosti, a cjelokupan program pogledajte na linku: https://fasadnisistemi.sfera.ba/program/

 

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji sa Arhitektonskim fakultetom iz Sarajeva.

Publisher:
gradimozadar.hr